Süper Lig'de Konyaspor için kırılma haftası

Süper Lig'de 17. haftayı galibiyetle kapatarak puan tablosunda 2'nci sıradaki yerini koruyan Konyaspor, çarşamba günü Hatay deplasmanında kritik bir maça çıkacak. Yeşil beyazlılarda hedef mutlak 3 puan. Hatayspor-Konyaspor maçı ne zaman?

Süper Lig'de Konyaspor için kırılma haftası

Süper Lig'de Konyaspor fırtınası esiyor. Sezon başından buyana oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla otoritelerin beğenisini kazanan yeşil beyazlılar, 17. haftayı da kayıpsız geçti. Konyaspor, uzatmalarda Endri Çekici'nin attığı altın golle haftayı 3 puanla kapattı. 

Ligde puanını 33'e yükselterek ikinci sıradaki yerini koruyan Konyaspor'un en yakın takipçileri Hatayspor ve Başakşehir için ise 17. hafta kayıp haftası oldu.

Trabzonspor deplasmanında 2-0 mağlup olan Atakaş Hatayspor 29 puanda kaldı. Galatasaray deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrılan Başakşehir ise 1 puan alarak Hatayspor ile puanını eşitledi. Böylece yeşil beyazlılar en yakın takipçileri ile arayı daha da açtı.

KIRILMA HAFTASI

Konyaspor, 18. haftada adeta kırılma maçına çıkacak. Yeşil beyazlılar deplasmanda Süper Lig'de averajla 3. sırada yer alan Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarına ara vermeden başlayan Konya ekibinde hedef mutlak 3 puan olacak. 

Yeşil beyazlılar 18. haftada deplasmandan galibiyetle ayrılması durumunda Hatayspor ile aradaki puan farkını 7'ye yükselterek ligin yarısı bitmeden önce büyük bir avantaj yakalayacak. Bu neden tüm kent Hatayspor-Konyaspor maçına kilitlendi.

HATAYSPOR-KONYASPOR MAÇI HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 18. haftasındaki Hatayspor-Konyaspor maçı 22 Aralık Çarşamba günü saat 17.00'da Yeni Hatay Stadyumunda başlayacak.

LİDER TRABZON İZMİR DEPLASMANINDA

Süper Lig'de Konyaspor'un nefesini ensesinde hisseden lider Trabzonspor ise deplasmanda zorlu bir maça çıkacak. Bordo mavililer yarın saat 20.00'da Altay ile karşı karşıya gelecek. Maç Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda oynanacak.

Averajla ligin 3. sırasında bulunan Başakşehir Futbol Kulübü ise son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerinde toplayan Giresunspor'u sahasında ağırlayacak.

SÜPER LİG'DE 18. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre hafta içinde oynanacak 18. haftanın müsabaka programı şöyle:

Yarın:

17.00 Fraport TAV Antalyaspor-Kasımpaşa (Antalya)

17.00 Medipol Başakşehir-GZT Giresunspor (Başakşehir Fatih Terim)

20.00 Altay-Trabzonspor (Alsancak Mustafa Denizli)

20.00 Adana Demirspor-Galatasaray (Yeni Adana)

22 Aralık Çarşamba:

17.00 Demir Grup Sivasspor-Çaykur Rizespor (Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül)

17.00 Atakaş Hatayspor-İttifak Holding Konyaspor (Yeni Hatay)

20.00 Gaziantep FK-Aytemiz Alanyaspor (Kalyon)

20.00 VavaCars Fatih Karagümrük-Fenerbahçe (Atatürk Olimpiyat)

23 Aralık Perşembe:

17.00 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Yukatel Kayserispor (Yeni Malatya)

20.00 Beşiktaş-Göztepe (Vodafone Park)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.