Süper Lig'de kritik hafta! Konyaspor, Beşiktaş maçı için İstanbul'a gitti!

Konyaspor, Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul'a gitti.

Süper Lig'de kritik hafta! Konyaspor, Beşiktaş maçı için İstanbul'a gitti!

Süper Lig'de galibiyet hasreti 5 maça çıkan Konyasyor, 24. haftada oynayacağı Beşiktaş karşılaşması için İstanbul'a gitti. 

Yeşil beyazlılar maç öncesi Konya'daki son antrenmanını dün yapmıştı. 

Beşiktaş karşılaşmasının son çalışmasını İstanbul'da gerçekleştirecek olan Konyaspor, daha sonra maç saatini bekleyecek. 

Beşiktaş-Konyaspor karşılaşması pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Zorlu 90 dakikada Halis Özkahya düdük çalacak. 

KONYASPOR'UN BU SEZON 3 BÜYÜKLERE ÜSTÜNLÜĞÜ

Konyaspor'un bu sezon üç büyükler olarak tabir edilen takımlara karşı bariz bir üstünlüğü bulunuyor. Ligin ilk devresinde Konya'da oynanan maçta yeşil beyazlılar flaş bir skora imza atmış ve Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etmişti. Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe maçı da Konyaspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona ermişti. Yeşil beyazlılar, evindeki Galatasaray karşılaşmasından da 4-3'lük bir skorla galip ayrılmıştı. 

5 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİ

Konyaspor Süper Lig'in 17. haftasında aldığı Galatasaray galibiyetinin ardından 3 puana hasret kaldı. Yeşil beyazlılar bu maçın ardından Kocaeli'de oynanan karşılaşmada Fatih Karagümrük'e 2-1, sahasında Göztepe'ye 3-2, deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 mağlup olmuş, Konya'da oynadığı Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarından ise golsüz beraberliklerle ayrılmıştı.

Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Konyaspor, yeniden çıkış yakalamak için gözünü Beşiktaş maçına dikti. Yeşil beyazlılar, rakibine Konya'da kurduğu üstünlüğün aynısını Dolmabahçe'de de sergilemek için mücadele edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.