Süper Lig'de namağlup takımları zorlu maçlar bekliyor

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk 4 haftası geride kalırken, 5 takımın yer aldığı zirve yarışı nefes kesiyor. Konyaspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ligin 5. haftasında birbirinden zorlu maçlara çıkacak.

Süper Lig'de namağlup takımları zorlu maçlar bekliyor

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 5. haftası bugün oynanacak olan karşılaşmalarla start alacak. Birbirinden zorlu maçlara sahne olacak olan Süper Lig’de ilk 4 hafta geride kalırken, 5 takımın yer aldığı zirve yarışı nefes kesiyor. Konyaspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ligin 5.haftasında birbirinden zorlu maçlara çıkmaya hazırlanırken, hedefleri liderlik.

KONYASPOR GİRESUN DEPLASMANINDA

Süper Lig'e fırtına gibi giren ve ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puanla puan tablosunda 4.basamakta yer alarak zirveyi kovalayan Konyaspor, 5.haftada Giresun deplasmanına çıkacak. Ligde galibiyeti bulunmayan ve zor günler geçiren Giresunspor karşısında 3 puan savaşı verecek olan Yeşil-Beyazlı takım Pazar günü ilk 4 haftada sergilediği futbolu oynayarak sahadan galibiyetle ayrılma hedefinde. Konyaspor, galibiyetle ayrıldığı takdirde hem zirve yarışını sürdürecek hem de namağlup unvanını koruyacak.

LİDER BEŞİKTAŞ ANTALYA’DA PUAN AVINDA

Süper Lig’de 10 puanla ilk sırada yer alan Beşiktaş, ligin 5.haftasında yarın Antalyaspor ile karşılaşacak. Sergen Yalçın’ın talebeleri bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılarak liderliği bırakmak istemiyor. Zorlu mücadele yarın saat 19:00’da başlayacak.

TRABZONSPOR, İSTANBUL’DA GALİBİYET PEŞİNDE

Zirveyi yakından ilgilendiren bir başka maç ise İstanbul’da oynanacak. Trabzonspor yarın Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Abdullah Avcı ve öğrencileri bu zorlu maçı kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçmek isterken, liderlik için Beşiktaş’ın puan kaybetmesini bekleyecek.

FENERBAHÇE KAYBETMEK İSTEMİYOR

Süper Lig'in bir başka şampiyon adayı Fenerbahçe ise pazar günü Aykut Kocaman’ın takımı Başakşehir’e karşı sahada olacak. Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen maçı mutlak galibiyetle kapatmayı hedefleyen sarı lacivertli ekipte önemli bir eksiklik bulunmazken, Aykut Kocaman ise Fenerbahçe karşısında ilk 3 puanını almak istiyor.

GALATASARAY, ALANYASPOR’U KONUK EDECEK

Ligde 2 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan Galatasaray, liderlik hesaplarını sürdürüyor. Sarı Kırmızılı ekip, ligin 5.haftasında pazar günü Akdeniz ekibi Alanyaspor’u konuk edecek. UEFA Avrupa Liginde gruptaki ilk maçında sahasında Lazio'yu 1-0’lık skorla geçerek büyük moral depolayan Galatasaray, Alanya engelini kayıpsız geçerek hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.