Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor

Trabzonspor , Spor Toto Süper Lig 'in 35. haftasında bu akşam Antalyaspor'u konuk etti. Bordo-mavililer zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı 2-2 berabere tamamlayarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor

Trabzonspor , Spor Toto Süper Lig 'in 35. haftasında bu akşam Antalyaspor'u konuk etti.

Bordo-mavililer zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı 2-2 berabere tamamlayarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Fırtınaya galibiyeti getiren goller dakika 3'te Cornelius ve dakika 62'de Dorukhan Toköz'den gelirken, konuk ekibin golü dakika 51'de Ndao ve dakika 80’de Haji Wright'ın ayağından geldi. Karşılaşmanın 56. Dakikasında ise Antalyaspor Fredy'nin kullandığı penaltıyı gole çeviremedi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 77’ye çıkartarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Konuk ekip Antalyaspor ise haftayı 52 puanla 7.sırada tamamladı.

trabzonspor-001.jpg

3 FARKLI OYUNCU

Trabzonspor'da geçen hafta Adana Demirspor maçı 11'ine göre 3 oyuncu değişikliği yapıldı. Bruno Peres'in yokluğunda Siopis, Ahmetcan Kaplan'ın yerine Puchacz, Kouassi'nin yerine de Djaniny 11'de görev aldı.

3 BİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ GÖREV YAPTI

Trabzonspor'da karşılaşma öncesi 3 bin güvenlik görevlisi görev yaptı. İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararla bini özel güvenlik olmak üzere 3 bin güvenlik mensubu, stat içerisinde ve şehirde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

TOPLAM 258 BASIN MENSUBU

Karşılaşmaya basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Toplam 258 gazeteci, akredite yaptırarak karşılaşmayı takip etti. Gazeteci ilgisi sezonun en yüksek rakamına ulaştı.

NWAKAEME YEDEK

Trabzonspor'da Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Yukatel Kayserispor maçında sakatlanan ve ligdeki Adana Demirspor maçında oynayamayan Anthony Nwakaeme, kadroda yer aldı. Teknik direktör Abdullah Avcı, Nijeryalı oyuncuyu yedek kulübesinde oturttu.

trabzonspor-002.jpg

TRABZON'DA MAÇ BİTMEDEN TRİBÜNLER SAHAYA İNDİ!

Süper Lig'de Antalyaspor ile 2-2 berabere kalıp bitime üç hafta kala Trabzonspor şampiyonluğunu ilan ederken maçın son dakikalarında ilginç anlar yaşandı.

Duraklamalar oynanırken Trabzonspor taç kazandı ancak tribünler maçın bittiğini zannedip sahaya indi. Yüzlerce taraftar art arda sahaya inerken stadyumda üst üste anonslar yapıldı.

Birkaç dakikalık bekleyişin ardından tribünler sahayı terk etti. Ancak son düdükle beraber tribünler bu kez şampiyonluk kutlamaları için sahaya indi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.