Süper Lig'de son haftaların formda iki ekibi Konya'da karşılaşacak! Son maçlarda Konyaspor üstünlüğü

Süper Lig'in 33. haftasında çarşamba günü kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü’nü konuk edecek Konyaspor'un rakibi karşısındaki üstünlüğü dikkat çekiyor.

Süper Lig'de son haftaların formda iki ekibi Konya'da karşılaşacak! Son maçlarda Konyaspor üstünlüğü

Konyaspor, Ankaragücü ile oynadığı son 9 karşılaşmanın 4’nü kazanırken, 3 karşılaşmayı kaybetti. İki takım arasındaki 2 maç ise beraberlikle tamamlandı. Bu karşılaşmalarda Konyaspor, rakip filelere 11 gol atarken, kalesinde 10 gol gördü. İki karşılaşmada ise gol sesi çıkmadı. Yeşil-Beyazlılar rakibi ile son oynadığı karşılaşmayı 4-3 kaybetmişti.

Konyaspor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmanın 2’sinden galibiyetle ayrılırken, 2 maçını beraberlikle tamamladı. Yeşil-Beyazlılar 1 maçını ise mağlubiyetle kapattı. Yeşil beyazlılar oynadığı son 5 maçta 8 puan topladı. Konya'da oynanan son 5 karşılaşmada ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde edildi.

Kendi sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Konyaspor, Denizlispor’u 2-0 mağlup etti. Gaziantepspor ile berabere kalan Yeşil-Beyazlılar, Fenerbahçe’ye 3-0 yenilirken, Alanyaspor’u 1-0’lık skorla geçti. 

ANKARAGÜCÜ KARAMAN İLE ÇIKIŞ YAKALADI

Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Ankaragücü Hikmet Karaman ile yükselişe geçti. Başkent ekibi oynadığı son 5 karşılaşmanın 4’ünü kazanırken, 1 kez mağlubiyet aldı. Ankaragücü oynanan maçlardan 12 puan topladı. Başkent ekibi deplasmanda ise kötü bir performans ortaya koyuyor. Ankaragücü oynadığı 5 deplasman maçından 3’ünü kaybederken, 1 karşılaşmayı beraberlik ve 1 maçı da galibiyetle kapattı.

Hikmet Karaman'lı Ankaragücü bu maçlardan ise 4 puan topladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.