Süper Lig'in iki namağlup takımı Konya'da karşılaşacak

Süper Lig’de Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada gözler yarın Konya’da oynanacak olan Konyaspor-Trabzonspor maçına çevrildi. Ligin iki namağlup takımı, zirve için kapışacak.

Süper Lig'in iki namağlup takımı Konya'da karşılaşacak

Süper Lig’de Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada gözler yarın Konya’da oynanacak olan Konyaspor-Trabzonspor maçına çevrildi. Ligin iki namağlup takımı, zirve için kapışacak.

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 17.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Ekrem Kan yapacak. Zorlu mücadele öncesinde Konyaspor ve Trabzonspor’da teknik adamların taktik savaşı da sahadaki mücadele kadar merakla bekleniyor.

9 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Ligin 5.haftasını Giresunspor beraberliği ile kapatan Konyaspor, Süper Lig’deki son 9 maçta yenilgi yüzü görmedi. En son yenilgisini, geçtiğimiz sezon 38. haftada Galatasaray deplasmanında 1-0’lık sonuçla kaybeden Yeşil-Beyazlıların sonraki oynadığı 9 maçta bileği bükülmedi. Yeşil-beyazlıların kendi sahasında oynadığı maçlardaki yenilmezlik serisi ise 8 maç. Konyaspor, evinde en son yenilgisini geçen sezon 29. haftada Fenerbahçe karşısında 3-0’lık sonuçla almıştı.

KONYASPOR REKOR PEŞİNDE

Bu sezon evinde oynadığı iki Süper Lig maçını da kazanan Konyaspor, eğer Trabzonspor’u da yenerse, ilk kez sezona evinde oynadığı 3 maçı da kazanarak başlamış olacak. Bu yıl en iyi sezon başlangıcını yapan yeşil-beyazlılar, maçı kazanır ya da kaybetmezse, şu anda egale ettiği 2018-2019 Futbol Sezonu’ndaki 11 puanı geçerek, 6. hafta itibariyle lig tarihindeki en yüksek puanını geride bırakmış olacak.

41.RANDEVU

Konyaspor ile Trabzonspor yarın oynanacak olan karşılaşma ile 41.kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 40 lig maçında Trabzonspor’un galibiyetlerde 20-10 üstünlüğü bulunuyor. Rekabetteki 10 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Konyaspor söz konusu maçlarda 45 gol atarken kalesinde 62 gol gördü.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.