Taekwondo şöleni bitti! 3 ülkeden 70 sporcu Konya’daydı
Selçuklu Belediyespor Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen uluslararası taekwondo kampında Türkiye’nin farklı illeri ile Bulgaristan ve İran’dan gelen toplam 70 sporcu ortak antrenman ve dostluk müsabakalarında buluştu.
Selçuklu Belediyesi Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi, uluslararası katılımlı önemli bir taekwondo kampına ev sahipliği yaptı.
211
29 Ağustos-1 Eylül 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampta Bulgaristan ve İran’dan gelen sporcular ile Türkiye’nin farklı şehirlerinden taekwondocular bir araya geldi.
70 SPORCU AYNI KAMPTA BULUŞTU
Toplam 70 sporcunun katıldığı kampta ortak antrenmanların yanı sıra dostluk müsabakaları da gerçekleştirildi.
Kampa Bulgaristan’dan iki farklı takım, İran’dan ise bir takım katıldı. Türkiye’den Osmaniye, Çorum ve Kırşehir’den sporcular Konya’ya gelirken, kentten Selçuklu Belediyespor Kulübü, Meram Belediyespor ve Seydişehir Belediyespor'un taekwondocuları çalışmalarda yer aldı.
BİLGİ VE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTILAR
Farklı ülkelerden ve şehirlerden gelen sporcular, kamp boyunca birlikte antrenman yaparak teknik ve sportif açıdan bilgi ve deneyimlerini paylaşma fırsatı buldu.
Taekwondocular ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katıldı. Konya’nın tarihi ve turistik bölgelerini de ziyaret eden sporcular, kampın yanı sıra şehri yakından tanıma imkânı elde etti.
BAŞKAN TEZCAN KAMPI ZİYARET ETTİ
Kampın son gününde sporcular, Selçuklu Belediyesi Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi’nde antrenmanlarına devam etti.
Antrenmanın ilk bölümünü Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kolay’ın da aralarında bulunduğu heyet takip etti.
Sporcular ve antrenörlerle bir araya gelen heyet, günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Uluslararası kamp, toplu fotoğraf çekimi ve tatlı ikramıyla sona erdi.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.