Taraftara çağrı: Tribüne gelin!

Konyaspor’da yönetim, Galatasaray maçında taraftarları tribünlere davet etti. Bilet satışları bugün başlarken, yeşil-beyazlı yönetim kritik maçta herkesin takımına sahip çıkmasını istedi.

Taraftara çağrı: Tribüne gelin!

Konyaspor ’da taraftar seferberliği... Yeşil-beyazlı yönetim, Galatasaray maçı öncesinde taraftara çağrıda bulunarak, cumartesi günü oynanacak karşılaşmada Konya Büyükşehir Belediye Stadına beklediklerini duyurdu.

Bu sezon sadece sportif anlamda değil maddi konularda da eskiye nazaran oldukça iyi bir grafik ortaya koyan Konyaspor'da gözler Galatasaray maçına çevrildi. Konyaspor’un zirve yarışına yeniden tutunmasında bu maçtan çıkacak sonuç büyük önem taşırken, yeşil-beyazlılar bu maçta saha ve taraftar desteğini de kullanarak galibiyete uzanmak istiyor.

Konyaspor’da hazırlıklar sürerken, zorlu Galatasaray maçının bilet satışı da bugün başladı. 20 ile 170 TL arasında satışa çıkan biletlere Konyaspor taraftarının ilgi göstermesi beklenirken, yönetim stadın dolmasını hedefliyor.

konyaspor.jpg

“7-8 BİN KİŞİ BU TAKIMI SÜRÜKLEYEMEZ”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ise yaptığı basın toplantısında 7-8 bin kişinin bu takımı sürükleyemeyeceğini ifade etmişti. Konyaspor’un lig ikincisi olduğunu ve hedefine ulaşması için taraftarlarında takımlarına destek olmasının gerektiğini kaydeden Başkan Özgökçen, “ Biz görevimizi yapıyoruz, taraftar da görevini yapacak. 7-8 bin kişiye oynayan bir takım olmamalıyız. 7-8 bin kişi bu takımı sürükleyemez. Galatasaray maçı bizim için yeni bir başlangıç. Sahamızda bu maçı kazarak yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Sadece Galatasaray maçı değil, evimizde oynayacağımız tüm maçlarda tribünleri dolu görmek istiyoruz”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum