Tarih yazdılar! Konyaspor Süper Lig'e yükseldi

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi final serisi dördüncü maçında Beysu Konyaspor, sahasında Samsunspor ile karşılaştı. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşma sonunda Yeşil-beyazlılar 75-66 kazanarak adını Süper Lig'e yazdırdı.

Tarih yazdılar! Konyaspor Süper Lig'e yükseldi

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi final serisi dördüncü maçında Beysu Konyaspor, sahasında Samsunspor ile karşılaştı. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşma sonunda Yeşil-beyazlılar 75-66 kazanarak adını Süper Lig'e yazdırdı. Şampiyon olan Beysu Konyaspor Basketbol takımı şampiyonluk kupasını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un elinden aldı.

Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye yeşil-beyazlılar Matt, Azizcan,Tayfun, Umut ve Derek ilk 5 ile karşılaşmaya başlarken, konuk ekip Samsunspor ise Mert, İzzet, Frıday, Ege ve Frazıer ilk 5'i ile maça başladı.

Mücadelenin ilk çeyreğinde rakibi karşısında üstün oynayan Konyaspor bu devreye 22-19 önde girdi. İkinci çeyrekte de rakibi karşısında oyununu kabul ettiren yeşil-beyazlılar devre arasına 8 sayı farkla 38-30 önde girdi. 3.çeyreğe de iyi başlayan Konyaspor Matt Morgan’ın başarılı üçlükleri ile son periyoda 14 sayı farkla 61-47 önde girdi.

Son çeyrekte ise rakibi karşısında iyi oynayan Konyaspor bu periyodu da 75-66 kazanarak adını Süper Lig'e yazdıran ikinci takım oldu.

konyaspor-005.jpg

BAKAN KURUM'DAN TEBRİK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi final serisi dördüncü maçında Samsunpor'u 75-66 yenerek seriyi 3-1'e getirerek Süper Lig'e yükselen Beysu Konyaspor'u tebrik etti. Bakan Kurum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise "Şampiyon Beysu Konyaspor" ifadelerine yer verdi.

 

 

BAŞKAN İBRAHİM UĞUR ALTAY'DAN KUTLAMA

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Süper Lig'e yükselen Beysu Konyaspor Basketbol takımını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti.

konyaspor-001.jpg

 

KILCA: SÜPER LİG'E ÇIKAN TAKIMI'MIZI TEBRİK EDERİM

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Süper Lig'e yükselen Konyaspor Basketbol takımını tebrik etti. Kılca yaptığı paylaşımda, "Bugünkü müthiş mücadelenin ardından adını Basketbol Süper Lig’ine yazdıran Konyaspor Basketbol Takımı’mızı tebrik ediyorum " ifadelerine yer verdi.

konyaspor-002.jpg


PEKYATIRMACI: BASKETBOL TAKIMIMIZ SÜPER LİG'DE

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Süper Lig'e yükselen Konyaspor Basketbol takımını tebrik etti. Pekyatırmacı yaptığı paylaşımda, "Konyaspor Basketbol Takımımız Süper Lig’de. Başkanımızı, yönetimimizi, teknik heyet ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca muhteşem taraftarımıza da teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

konyaspor-004.jpg

 

 

konyaspor.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.