Tek hedef Şampiyonlar Ligi!

Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde 58 puanla 3.sırada yer alan Konyaspor, seri galibiyetlerle Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşmak istiyor.

Tek hedef Şampiyonlar Ligi!

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftayı 2-1’lik Çaykur Rizespor mağlubiyetiyle kapatan Konyaspor’da hedef seri galibiyetler.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde iç saha maçlarında puan kaybetmeyen yeşil-beyazlılar, Avrupa kupalarında boy göstermek için kalan maçlardan maksimum puanla ayrılmak istiyor.

Ligde 2. sıradaki Fenerbahçe ile arasında 1 puanlık fark bulunan Konyaspor, oynayacağı müsabakalarda seri yakalayarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Yeşil-beyazlılar, ligi ikinci sırada tamamlarsa Şampiyonlar Ligi, 3 veya 4. sırada bitirirse ön elemeyle Konferans Ligi’nin yolunu tutacak.

ZORLU MAÇLAR

Ligin kalan 6 haftasında Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor, Fatih Karagümrük, Antalyaspor, Hatayspor ve Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Yeşil-beyazlılar, taraftarının önünde Gaziantep, Fatih Karagümrük ve Hatayspor’u ağırlayacak.

Deplasmanda küme düşme hattının 12 puan üzerindeki Gaziantep ve ligden düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, bu iki kritik maçta puan kaybı yaşamak istemiyor.

Kalan haftalarda da hata yapmak istemeyen ve seri galibiyetler hedefleyen İlhan Palut’un ekibi, Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.