TFF Akademi Projesi eğitmenlerinden Konyaspor’a ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Double Pass firması iş birliği ile yürüttüğü Futbol Akademileri Projesi'nde ikinci etap kulüp ziyaretleri sona erdi.

TFF Akademi Projesi eğitmenlerinden Konyaspor’a ziyaret

Türk futbolunda oyuncu gelişimi ve sürdürülebilir akademi modeli oluşturmak amacıyla düzenlenen ve koordinatörlüğünü TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in yaptığı proje kapsamında 8-11 Mart tarihlerinde Double Pass eğitmenleri ile TFF FGD kulüp akademileri sorumluları ve TFF antrenör eğitimcileri Konyaspor, Adana Demirspor, Gaziantep FK ve Samsunspor kulüplerine konuk oldu.

AKADEMİ PROJESİ'NDE 2. ETAP ZİYARETLERİ TAMAMLANDI

Ziyaretlerde "Kulüp ve Akademi Yönetimi", "Stratejik Planlama", "Antrenörün Akademideki Rolü", "Oyun Evreleri ve İlkeler", "Oyuncu Profilleri" konu başlıklarında eğitimler ve toplantılar gerçekleştirildi. Yaş grubu takımlarıyla örnek saha uygulamaları yapıldı. Bunların yanında tesislerde incelemelerde bulunuldu.

tff-akademi-projesi-egitmenlerinden-konyaspora-ziyaret.jpeg

Tümosan Konyaspor'a giden heyette Double Pass'ten Steven Vanharen, Adam Lee Owen ile TFF Kulüp Akademileri Süper Lig Sorumlusu Ümit Turmuş, TFF Antrenör Eğitimcisi Sercan Görgülü, TFF Bölge Antrenörü İsmail Kısa yer aldılar.

tff-akademi-projesi-egitmenlerinden-konyaspora-ziyaret-002.jpeg

Eğitimlere Tümosan Konyaspor Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Hakan Ünal ile yaş grubu antrenörler katılırken, yeşil-beyazlı kulübün altyapıdan sorumlu yöneticisi Mustafa Damgacı, sportif direktörü Ali Çamdalı ve akademi koordinatörü Mustafa İnce de Futbol Akademileri Projesi kapsamında kulüplerine misafir olan konuklarla bir araya geldiler.

tff-akademi-projesi-egitmenlerinden-konyaspora-ziyaret-001.jpeg

Futbol Akademileri Projesi kapsamındaki ziyaretler 3-8 Nisan tarihleri arasında devam edecek.

Süper Lig ve TFF 1. Lig kulüplerine gelecek sezondan itibaren akademi zorunluluğu getirilmişti. Proje kapsamında altyapılardan her yıl A Takımda oynayacak en az 2 futbolcu yetişmesi hedefleniyor.

tff-akademi-projesi-egitmenlerinden-konyaspora-ziyaret-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.