TFF için sürpriz isimler!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda son yaşanan olayların ardından yeni dönem için gizliden gizliye çalışmaların başlandığı ifade edilirken, iddialar birbiri ardına gelmeye başladı.

TFF için sürpriz isimler!

TFF'nin naklen yayın ihalesi başta olmak üzere, milli takımın başarısızlığı, hakem skandalı ve istifaların ardından mevcut yönetimdeki isimleri sağlam bir alternatif olmaktan çıkarıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda son yaşanan olayların ardından yeni dönem için gizliden gizliye çalışmaların başlandığı ifade edilirken, iki isim ön plana çıktı.

haluk.jpg

Mevcut TFF'nin görev süresinin yaklaşık 14 ay sonra bitecek olması nedeniyle kulislerde hareketlenme yaşanırken, gündeme eski başkanlardan Haluk Ulusoy ve Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın TFF başkan adaylığı için konuşulan isimler.

2.jpg

Adaylık konusunda herhangi bir çalışması olmayan ve TFF'deki gelişmeleri dışarıdan takip eden Haluk Ulusoy’un süreçle ilgili nasıl bir tavır takınacağı merak konusu olurken, Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın gizliden gizliye kulis çalışmaları yaptığı ve TFF görevlerinden istifa eden Mehmet Baykan ile dirsek temasında olduğu iddia edildi.

3.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.