TFF'de başkanlık için son isim Hamit Altıntop

TFF olağanüstü genel kurulun 16 Haziran'da yapılacağını açıklanırken, kulislerde birçok isim dolaşıyor. Son olarak Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un ismi ön plana çıktı.

TFF'de başkanlık için son isim Hamit Altıntop

Nihat Özdemir'in TFF Başkanlığından istifasının ardından, seçim sürecine girildi. Servet Yardımcı'nın genel kurula kadar Başkanlık görevini sürdüreceği TFF'de, yeni Başkan ise 16 Haziran'da yapılacak genel kurulda seçilecek.

İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı, 17 Haziran 2022 Cuma günü yapılacak.

Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ağaoğlu ve Rıdvan Dilmen’in de adaylığı düşünmediğini açıklamasının ardından gözler diğer ismi geçen adaylara çevrildi.

TFF Başkanlığı için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte Servet Yardımcı'nın da vekaleten yaptığı göreve talip olacağı konuşulurken, son olarak Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’un da ismi de ortaya atıldı. TFF Yönetim Kurulu'nda yer alan Altıntop'u birçok kulüp başkanının ikna etmeye çalıştığı iddia edildi.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu Mehmet Baykan’ın görevinden istifa etmesinin ardından Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın TFF Başkanlığı için kolları sıvadığı kulislerde konuşulurken, Baykan’ın da bu yönetimde ikinci başkan olarak yeniden görev alacağı iddia edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.