Trabzonspor, Ankaragücü'nü konuk edecek

Trabzonspor, üst sıralara tırmanmak için yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Ankaragücü ise son haftalardaki çıkışını devam ettirmek amacında... Trabzonspor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, Ankaragücü'nü konuk edecek

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor ile MKE Ankaragücü ile  bugün saat:19:00’da karşı karşıya gelecek. Ligde 52 puanla 4. sırada konumlanan Trabzonspor, yerini kaybetmemek ve ilk 3 sıraya tırmanmak için yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Hikmet Karaman yönetiminde çıkışa geçen, son üç maçını kazanan Ankaragücü ise lige tutunma yolunda önemli bir adım attı. 29 puana ulaşarak 17. basamağa tırmanan ve küme düşme hattından kurtulan Başkent temsilcisi, iyi giden formunu Trabzon'da da sürdürmeyi düşünüyor.

Trabzonspor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medical Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Zorbay Küçük'ün yöneteceği müsabaka beIN Sports 1'den futbolseverlerle buluşacak. 

Trabzonspor - Ankaragücü muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin (Flavio), Edgar, Hugo, Marlon, Berat, Abdulkadir Parmak, Bakasetas, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny
 

Ankaragücü: Friedrich, Atakan, Zarlija, Kulusic, Atila, Voca, Geraldo, İbrahim, Endri, Lobzhanidze, Börven

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.