Trabzonspor Fenerbahçe’nin büyüsünü bozdu

Trendyol Süper Lig'in 11. haftası dev bir maça sahne oldu. Fenerbahçe ile Trabzonspor Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi karşılaşmayı 3-2 kazanarak, rakibini 26 yıl sonra sahasında mağlup etti.

Trabzonspor Fenerbahçe’nin büyüsünü bozdu

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Nefes kesen karşılaşmada Trabzonspor rakibini 3-2 mağlup etti.

Karadeniz ekibinin gollerini Onuachu, Berat Özdemir ve Pepe kaydetti. Fenerbahçe'nin 2 golünü ise penaltıdan Tadic attı.

TRABZONSPOR TARİHİ SERİYİ BOZDU

Karadeniz ekibi 26 yıl sonra Kadıköy'de kazandı. Ligde ve Avrupa'da namağlup yoluna devam eden Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisi sona erdi. Sarı- Lacivertiler liderlik koltuğunu da ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı.

trabzonspor-fenerbahcenin-buyusunu-bozdu.jpg

FENERBAHÇE KALESİNDE İLK KEZ 3 GOL GÖRDÜ

Bu sezon ligde ve Avrupa'da üst üste 19 maçından galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında bu seriyi bozarken, ilk kez bir maçta 3 gol yedi.

İsmail Kartal'ın ekibi, Trabzonspor müsabakasında yediği 3 golle, bu sezon en çok gol yediği maçı izletti.

trabzonspor-fenerbahcenin-buyusunu-bozdu-001.jpg

İSMAİL YÜKSEK İKİNCİ KEZ KIZARDI

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a mağlup olduğu mücadelenin 78. dakikasında İsmail Yüksek ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmanın 68. dakikasında ilk sarı kartını gören milli futbolcu, 10 dakika sonra ise ikinci sarı karttan takımını 10 kişi bıraktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.