Trabzonspor-Konyaspor maçının VAR hakemi belli oldu

Süper Lig'in 13. haftasında bugün saat 20:00'de oynanacak Trabzonspor-Konyapor maçına artık saatler kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), müsabakanın merak edilen VAR hakemini açıkladı.

Trabzonspor-Konyaspor maçının VAR hakemi belli oldu

Süper Lig'in 13. haftasında bugün Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak Trabzonspor-Konyaspor karşılaşmasına artık saatler kaldı. Saat 20:00’de başlayacak karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre bu maçta VAR hakemi olarak Koray Gençerler‘in görev yapacağı açıklandı. Gençerler’e Asistan VAR’da ise Alper Ulusoy eşlik edecek.

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma 6 Kasım Pazar günü saat 20:00’de başlayacak.

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI NEREDE?

Trabzonspor, Konyaspor’u Şenol Günel Spor Kompleksi’nde konuk edecek.

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 13. Haftasında oynanacak hakemleri açıkladı. Konyaspor’un Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz.

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

TFF, Trabzonspor ile Konyaspor’un karşılaşacağı Süper Lig 13. Hafta maçının VAR hakemini açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre bu maçta VAR hakemi olarak Koray Gençerler‘in görev yapacağı açıklandı. Gençerler’e Asistan VAR’da ise Alper Ulusoy eşlik edecek.

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (TRABZONSPOR - KONYASPOR CANLI ANLATIM)

Trabzonspor - Konyaspor maçı beIN Sports 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.