Trabzonspor şokta! Konyaspor maçında gol silahı cezalı

Beşiktaş maçının uzatma dakikalarında rakibine yaptığı hareketle kırmızı kart görenn Yusuf Yazıcı'nın cezası belli oldu. Yazıcı, Sivasspor ve Konyaspor maçlarında forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ayrıca 3 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Trabzonspor şokta! Konyaspor maçında gol silahı cezalı

Beşiktaş-Trabzonspor maçının uzatma dakikalarında rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Yusuf Yazıcı'nın cezası belli oldu. Yazıcı, Sivasspor ve Konyaspor maçlarında forma giyemeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) 20.10.2022 tarih ve 18 sayılı toplantısında aldığı kararlar açıklandı.

PFDK, Trabzonspor'un sporcusu Yusuf Yazıcı'nın 16 Ekim 2022 tarihinde oynanan Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Bordo mavili ekibin en önemli gol silahı olan Yusuf Yazıcı, 11. haftada 22 Ekim Pazar günü Trabzon'da oynanacak Sivasspor maçı ile 13. haftada yine Trabzon'da oynanacak Konyaspor maçlarında forma giyemeyecek. Karadeniz temsilcisi 12. haftayı bay geçecek.

80. dakikada Marek Hamsik'in yerine giren Yusuf Yazıcı, 90+5. dakikada Gedson Fernandes'e yaptığı müdahale sonrasında sarı kartla cezalandırılmış, daha sonra VAR'dan pozisyonu izleyen hakem Ali Şansalan direkt kırmızı kartı çıkarmıştı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.