Transfer çalışmaları hız kazandı! Konyaspor yönetimi hata yapmak istemiyor

Teknik direktör İlhan Palut’un raporuna göre çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlı kurmaylar nokta atışı takviyelerle kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Konyaspor transferde emin adımlar atarak hata yapmak istemiyor.

Transfer çalışmaları hız kazandı! Konyaspor yönetimi hata yapmak istemiyor

Konyaspor’da yeni sezonun kadro planlama çalışmaları hız kazandı. İlhan Palut’un istediği isimleri kadrosuna katmak için çalışmalara başlayan Başkan Fatih Özgökçen ve kurmayları transferde titiz davranıyor. Temas kurulan futbolcuların yeteneklerinin yanında yanında sağlık durumları ve kariyerlerini de detaylı inceleyen yönetim hata payını en aza indirmeye çalışıyor.

Öte yandan mali konularda da adım atarken adeta kılı kırk yaran Konyaspor yönetimi, dış transferde takım içi ekonomik dengelerin yanı sıra kadrodaki oyuncuların psikolojik durumlarını da göz önünde bulunduracak. Gelecek sezon mevcut kadroyu koruyarak nokta transferlerle daha güçlü bir takım kurmak isteyen Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile Başkan Fatih Özgökçen arasında gerçekleştirilecek olan zirvenin ardından transfere hız verecek. Yeşil-Beyazlı yönetimin sezon başı kampı öncesi kadro planlamasını tamamlanması hedefleniyor.

4 BÖLGEYE TAKVİYE

Yeşil-Beyazlı yönetim 4'ü ilk 11'de doğrudan oynayacak 7-8 transfer yapmayı planlıyor. Bu dört bölge belli: Stoper, Kanat, Orta saha ve forvet.

İlk 11'de direkt oynayacakları için bu 4 oyuncunun üst düzey olmasına özen gösterilecek. Sol bek ve kaleci rotasyonunu genişletmek için de transferler yapılması hedefleniyor. Teklif gelen oyuncuların satışına göre bu sayı artış gösterecek. Ayrıca kaliteli genç oyuncular transfer edilerek rotasyon güçlendirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.