Transfer dönemi bitti! Konyaspor’a kimler geldi kimler gitti?

2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemi tamamlandı. Konyaspor bu dönemde kadrosuna 8 takviye yaparken, 19 oyuncuyla yollarını ayırdı. İşte bu sezon Konyaspor’a gelenler ve gidenler.

Transfer dönemi bitti! Konyaspor’a kimler geldi kimler gitti?

100. yıl döneminde güçlü bir kadroyla yoluna devam etmek isteyen Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını gerçekleştirdi. 

2021-2022 sezonu transfer ve tescil döneminin tamamlanmasıyla birlikte Yeşil-Beyazlılar 4’ü yabancı, 4’ü de Türk oyuncu olmak üzere toplam 8 oyuncuyu kadrosuna kattı.

İşte Konyaspor'un 2021-2022 sezonu transferleri:

KONRAD MICHALAK

Konyaspor, Rusya'nın Akhmat Grozny kulübünden Konrad Michalak'ı kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlı kulüp sağ kanat mevkiinde oynayan Polonyalı futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

konrad-michalak-001.jpeg

SERDAR GÜRLER

Antalyaspor forması giyen Serdar Gürler, Konyaspor'un yolunu tuttu. 29 yaşındaki sağ kanat ile Yeşil-beyazlı takım 2 yıllık anlaşma sağladı.

serdar-gurler.jpeg

OĞULCAN ÜLGÜN

23 yaşındaki ön libero Oğulcan Ülgün, Konyaspor'la her konuda anlaştı. Genç orta saha ile 2024'e kadar el sıkışıldı.

ogulcan-ulgun.jpeg

ENDRİ ÇEKİCİ

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde forma giyen Endri Çekici, Konyaspor'un yolunu tutan bir başka isim oldu. Çekici ile 2023'e kadar sözleşme imzalandı.

konrad-michalak.jpeg

SONER DİKMEN

Konyaspor’un bir diğer transferi ise Gençlerbirliği'nden Soner Dikmen oldu. 27 yaşındaki ön libero bedelsiz olarak takıma dahil edildi. Soner Dikmen'le 2 yıllık el sıkışıldı.

soner-dikmen.jpeg

PAUL JOSE MPOKU

Al Wahda'dan ayrılan Paul Jose Mpoku, bedelsiz olarak Konyaspor'la anlaşma sağladı. Tecrübeli sol kanat ile 2023'e kadar sözleşme imzalandı.

paul-jose-mpoku.jpeg

NAFİCAN YARDIMCI

Yeşil-beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezon Çorum Futbol Kulübünde başarılı bir sezon geçiren Nafican Yardımcı ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Genç milli takımlarda da birçok kez forma giyen ve sol bek ile sol açık pozisyonlarında görev yapan Nafican Yardımcı, Konyaspor’da 19 numaralı formayı giyecek.

nafican-yardimci.jpeg

AHMED HASSAN

Konyaspor, son olarak Olympiakos'tan Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. 1 sezon kiralık sözleşme imzalayan Hassan bir dönem Portekiz temsilcisi Braga kulübünde de forma giymişti. Mısırlı oyuncu, Konyaspor’da 9 numaralı formayı giyecek.

ahmed-hassan.jpeg

KONYASPOR’DAN GİDEN İSİMLER

Bu dönem Konyaspor’dan ayrılan futbolcular ise şunlar:

Levan Shengelia, Selim Dilli, Volkan Fındıklı, Ismael Diomende,  Marko Jevtovic, Deni Milosevic, Ali Karakaya, İsmail Güven, Adem Eren Kabak, Doğan Gölpek, Maksut Taşlıran, Kaan Özdemir, Ozan Can Oruc, Uğur Kara, Farouk Miya, Samuel Eduok, Oğuz Kağan Güçtekin, Jesse Sekidika, Erdon Daci.

Haber Dairesi / Kazım Özçelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.