Transfer döneminde isimleri Konyaspor ile anılan iki yıldız futbolcu

Süper Lig'de ilk yarıyı 39 puanla kapatan Konyaspor, şampiyonluğun adaylarından görülüyor. Ocak ayında yapacağı takviyelerle zirveyi kovalamak isteyen yeşil-beyazlılarda Ekuban ve Bafetimbi Gomis gündemden düşmüyor.

Transfer döneminde isimleri Konyaspor ile anılan iki yıldız futbolcu

Süper Lig'de ilk yarıyı 39 puanla kapatarak şampiyonluğun adaylarından görülen Konyaspor’da şu anda ana gündem transfer.

Teknik Direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılarda Ekuban ve Bafetimbi Gomes isimleri ön plana çıkıyor.

Ancak konuyla ilgili Konyaspor cephesinden resmi bir açıklama yapılmadı.

EKUBAN İLE PRENSİPTE ANLAŞILDIĞI İDDİASI

Trabzonspor’un eski yıldızı Serie A ekibi Genoa’da forma giyen Ganalı futbolcu Caleb Ekuban ile prensipte anlaşıldığı ve Konyaspor yönetiminin yıldız oyuncu ile resmi sözleşme imzalayacağı iddia edildi..

Oyuncuyu kiralamak isteyen yeşil-beyazlı yönetimin ufak pürüzleri ortadan kaldırmaya çalıştığı belirtildi.

İtalya’da istediği başarıya ulaşamayan Caleb Ekuban 15 lig maçında gol atamazken kupada ise oynadığı 2 maçta 1 gol atmıştı. 

GOMIS GÜNDEMDEKİ YERİNİ KORUYOR

Öte yandan Galatasaray’ın eski yıldızı Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis ise gündemdekini yerini koruyor. Yeşil-beyazlı yönetimin oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüğü iddia edilirken, konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

ÖNCELİK İLHAN PALUT

Konyaspor yönetimi bir taraftan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da önceliği Teknik Direktör İlhan Palut'un sözleşmesine verdi. Başkan Özgökçen ve kurmaylarının genç teknik adamla sözleşme uzatmak için hafta içinde masaya oturacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.