TSYD Konya’da yeni dönem başkanı belli oldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi’nde yapılan Olağan Genel Kurul’da Murat Dönmez, Konya Şubesi Başkanlığı’na üçüncü kez seçildi.

TSYD Konya’da yeni dönem başkanı belli oldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Olağan Genel Kurul’u Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonunda çok sayıda üyenin katılımıyla yapıldı.

Genel kurul, Divan Başkanlığına Sefa Özdemir, Divan katip üyeliklerine Mürsel Çetin ve Muhammet Gümüş’ün seçilmesiyle başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporları okundu ve oylandı. Daha sonra ise TSYD Konya Şubesi Yönetimi’nin seçimi yapıldı.

tsyd-konyada-yeni-donem-baskani-belli-oldu.jpeg

MURAT DÖNMEZ 3. KEZ SEÇİLDİ

Tek listeyle gidilen seçimde Murat Dönmez, oy birliğiyle Konya Şubesi Başkanlığı’na üçüncü kez seçildi.

tsyd-konyada-yeni-donem-baskani-belli-oldu-002.jpeg

Yönetim Kurulu’nda ise; Mürsel Çetin, Hüseyin Avni Uğur, Kemal Soylu, Hüseyin Turgut, Ferhat Türkoğlu ve Abdullah Leblebici yer aldı. Denetleme Kurulu’ndaki isimler ise Sabit Horasan, Dursun Seyis ve Sefa Özdemir oldu.

tsyd-konyada-yeni-donem-baskani-belli-oldu-001.jpeg

TSYD Konya Şubesi Başkanlığı’na seçilen Murat Dönmez, 3. kez TSYD Konya Şube Başkanlığına seçilmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Yeni dönemde de şube olarak önemli faaliyetler yapmayı hedefliyoruz. Umarım, geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız pandemi ve deprem gibi acılar, sıkıntılar yaşamayız. Aramıza yeni katılan genç meslektaşlarımızla birlikte güzel işlere imza atacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

tsyd-konyada-yeni-donem-baskani-belli-oldu-003.jpeg

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.