Türk takımları Avrupa sahnesinde

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde ise Başakşehir ile Sivasspor gruplarında ikinci maçlarına bugün çıkacak.

Türk takımları Avrupa sahnesinde

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde ise Başakşehir ile Sivasspor gruplarında ikinci maçlarına bugün çıkacak.

FENERBAHÇE RENNES İLE KOZLARINI PAYLAŞACAK

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda Fransa ekibi Rennes ile karşı karşıya gelecek. Roazhon Park'ta, saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi Belarus Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Kulbakov yönetecek. Sarı-lacivertli temsilcimiz, gruptaki ilk maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i sahasında 2-1 mağlup etmişti.

TRABZONSPOR, KIZILYILDIZ KARŞISINDA

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında bugün sahasında Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde, saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Sascha Stegemann yönetecek. Bordo-mavili temsilcimiz, gruptaki ilk maçında Macaristan ekibi Ferencváros'a deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu.

BAŞAKŞEHİR, FLORENTİNA’YI KONUK EDECEK

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu ikinci maçında bugün sahasında İtalyan ekibi Fiorentina ile karşı karşıya gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda, saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi İspanya Futbol Federasyonu'ndan Guillermo Cuadra Fernández yönetecek. Turuncu-lacivertli temsilcimiz, gruptaki ilk maçında İskoçya ekibi Hearts'ı deplasmanda 4-0 mağlup etmişti.

SİVASSPOR CLUJ İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda Romanya ekibi Cluj ile karşı karşıya gelecek. Dr. Constantin Radulescu Stadyumu'nda, saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout yönetecek. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz, gruptaki ilk maçında Çekya ekibi Slavia Prag ile sahasında 1-1 berabere kalmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.