Türk takımları Avrupa'da 5'inci randevusuna çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor ile Konferans Ligi'nde mücadele eden Başakşehir ve Sivasspor gruplarındaki 5'inci maçlarına bugün çıkıyor.

Türk takımları Avrupa'da 5'inci randevusuna çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor ile Konferans Ligi'nde mücadele eden Başakşehir ve Sivasspor gruplarındaki 5'inci maçlarına bugün çıkıyor.

Fenerbahçe, Rennes karşısında

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu beşinci maçında bugün sahasında Fransa ekibi Rennes ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde, saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Novak Simovic yönetecek.

Grubundan çıkmayı garantileyen Sarı-lacivertli temsilcimiz, oynadığı 4 maçta aldığı 3 galibiyet ve 1 beraberliğin ardından 10 puanla ilk sırada bulunuyor.

Trabzonspor, Kızılyıldız karşısında

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu beşinci maçında bugün deplasmanda Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek.

Rajko Mitic Stadyumu'nda, saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu'ndan João Pinheiro yönetecek.

Bordo-mavili temsilcimiz, grubunda oynadığı 4 maçta aldığı 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetin ardından 6 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Başakşehir, Fiorentina karşısında

Temsilcimiz Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu beşinci maçında bugün deplasmanda İtalya ekibi Fiorentina ile karşı karşıya gelecek.

Artemio Franchi Stadyumu'nda, saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout yönetecek.

Grubundan çıkmayı garantileyen Turuncu-lacivertli temsilcimiz, oynadığı 4 maçta aldığı 3 galibiyet ve 1 beraberliğin ardından 10 puanla ilk sırada bulunuyor.

Sivasspor, Cluj karşısında

Temsilcimiz Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu beşinci maçında bugün sahasında Belçika ekibi Cluj ile karşı karşıya gelecek.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda, saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi Norveç Futbol Federasyonu'ndan Rohit Saggi yönetecek.

Kırmızı-beyazlı temsilcimiz, grubunda oynadığı 4 maçta aldığı 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetin ardından 7 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.