Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Konya'da başladı

Konya, 1-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. Kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı turnuva, Türk kick boksunun en iyi sporcularını bir araya getirecek.

Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Konya'da başladı

Bu yıl 9. kez düzenlenecek olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası, aynı zamanda 2024 yılında yapılacak Dünya Gençler ve Avrupa Büyükler Şampiyonaları Milli Takım Seçme Kriterlerinden biri olma özelliğini de taşıyor. Aynı sıklet, branş ve kategoride en yüksek puanı alan sporcular, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'na katılma hakkını kazanacak.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ SPORCULARI KONYA’DA

Karatay Kongre ve Spor Merkezi'nde yapılacak olan turnuvanın teknik toplantısı bugün yapıldı. Toplantıya Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Gençlik ve Spor Konya İl Müdürü Birdal Öztürk ve turnuvaya katılan takımların antrenör ve yöneticileri katıldı.

turkiye-acik-kick-boks-turnuvasi-konyada-basladi.jpeg

Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Konya’da yapılacak turnuvanın 2024 yılında yapılacak Dünya Gençler ve Avrupa Büyükler Şampiyonaları Milli Takım Seçme Kriterlerinden biri olma özelliğini taşıdığını vurgulayarak, “Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı turnuvanın Türk kick boksunun en iyi sporcularını bir araya getirecek. Turnuvaya katılacak sporcularımız, Kick Light, Full Contact, Low Kick ve K1 Style branşlarında kıyasıya mücadele edecekler. Milli Takıma seçilme şansı yakalamak isteyen sporcularımız için büyük önem taşıyan bu turnuva, aynı zamanda Türk kick boksunun gelişimine de önemli katkılar sağlayacağını umut ediyorum” diye konuştu.

turkiye-acik-kick-boks-turnuvasi-konyada-basladi-001.jpeg

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de Karatay Kongre ve Spor Merkezi'nde 7 gün boyunca devam edecek olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na tüm Konyalıları ve kick boks severleri davet etti.

turkiye-acik-kick-boks-turnuvasi-konyada-basladi-002.jpeg

turkiye-acik-kick-boks-turnuvasi-konyada-basladi-003.jpeg

turkiye-acik-kick-boks-turnuvasi-konyada-basladi-004.jpeg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.