Türkiye şampiyonu Akşehir Lisesi, Konya’nın gururu oldu
Türkiye Okul Sporları Oturarak Voleybol Şampiyonası’nda Konya rüzgârı esti. 2024-2025 sezonu Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Oturarak Voleybol Türkiye Şampiyonaları, Aydın Nazilli Spor Salonu’nda tamamlandı.
Turnuvaya 15 okul takımı ve 180 sporcu katılırken, Konya Akşehir Lisesi, Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Konya temsilcisi, üstün performansıyla kupayı kaldırarak şehre büyük gurur yaşattı.
Yıldızlar kategorisinde ise Zonguldak Cumhuriyet Ortaokulu, turnuvayı şampiyon tamamladı.
KONYA’DAN BÜYÜK BAŞARI
Konya Akşehir Lisesi’nin bu zaferi, bölgedeki engelli sporlarına verilen önemin ve sporcuların azminin bir göstergesi oldu. Oturarak voleybol branşında gösterilen bu başarı, Konya’nın spor altyapısının gücünü bir kez daha kanıtladı.
Şampiyonluk kupasını kazanan Konya Akşehir Lisesi ekibi, gelecek organizasyonlarda da iddialı olmayı hedefliyor.
Kaynak:Anadolu Ajansı
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.