Tuza: Antalyaspor'u yenmek zorundayız

Konyaspor Kulübü Genel Sekreteri Sertaç Tuza, Antalyaspor ile yapacakları karşılaşmaya odaklandıklarını ve bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını söyledi.

Tuza: Antalyaspor'u yenmek zorundayız

Konyaspor Kulübü Genel Sekreteri Sertaç Tuza Pazartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile yapacakları karşılaşmaya odaklandıklarını ve hedefleri doğrultusunda bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını söyledi.

Antalyaspor maçının önemine dikkati çeken Tuza, "Konyaspor, hedefleri olan bir takımdır. Bu sezon aldığımız sonuçlarla Avrupa kupalarına katılma yolunda iddialı hale geldik. Bunu sürdürmemiz için Antalyaspor maçını kazanmak zorundayız. Bu maça odaklandık. Yönetim olarak teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam" diye konuştu.

Hakem Mete Kalkavan’ın yöneteceği maçın normal bir şekilde tamamlanmasını umut ettiklerini ifade eden Tuza, “Hakem Mete Kalkavan için çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Umarız bu karşılaşmada olumsuzluklar yaşamayız” dedi.

konyaspor-001.jpg

“ABDÜLKERİM VE AMİR İÇİN RESMİ BİR TEKLİF YOK”

Tuza, Abdülkerim ve Amir Hadziahmetovic için resmi bir teklifin gelmediğini belirtti. Sezonun sona ermesi ile bu konuların konuşulacağını kaydeden Genel Sekreter Sertaç Tuza “ Beşiktaş ile ismi anılan oyuncumuz Abdülkerim Bardakçı ve İtalya kulübü Udinese ile anılan Amir için kulübümüze resmi gelen bir teklif yok. Bu oyunculara resmi bir teklif gelirse bunu yönetim olarak değerlendireceğiz. Zaten şu anda bunları konuşmak içinde erken. Sezon bittikten sonra her şey netlik kazanır” dedi.

“UNUTULMAYAN BİR FESTİVAL OLACAK”

100. yıl etkinlikleri kapsamında 11-19 Haziran 2022 tarihleri arasında stadyum içerisinde ve çevresinde yapılacak olan festival için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Tuza, “ Kulübümüzün 100.yıl etkinlikleri kapsamında 9 gün sürecek olan festival için çalışmalarımız sürüyor. Hem Stadyum içerisinde hem de dışarıda düzenlenecek konserler için bazı sanatçılarla görüşmelerimiz sürüyor. Bu isimler netleştiği zaman açıklanacak. Ayrıca stadyum içerisinde düzenlenecek konserler ücretli stadyum dışında düzenlenecek olan konserlerimiz ise taraftarlarımıza ücretsiz olacak. Konyaspor olarak 100. yılımızı unutulmaz bir etkinlikle kutlayacağız ve tüm taraftarlarımızı bu festivale bekliyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.