Altın 5766.584
BIST 10995.6
Dolar 42.5222
Euro 49.5809
Sterlin 56.8102

Ümit Öztürk’ün Konyaspor karnesi

Süper Lig’de Konyaspor ile Göztepe arasında oynanacak önemli mücadelede düdük Ümit Öztürk’e emanet edildi. Tecrübeli hakemin Konyaspor ile yolları daha önce de sıkça kesişti.

Ümit Öztürk’ün Konyaspor karnesi

Süper Lig’in 31. haftasında Konyaspor ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk oldu. Kritik mücadelede tecrübeli hakemin karşılaşmadaki performansı merakla bekleniyor.

Öztürk, bugüne kadar Anadolu Kartalı’nın 19 maçında görev yaptı. Bu maçlarda yeşil-beyazlı ekip, 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Ümit Öztürk, son olarak 31 Ocak 2025’te Konyaspor’un Bodrumspor’u 3-1 mağlup ettiği mücadelede düdük çalmıştı.

umit-ozturkun-konyaspor-karnesi.jpg

Sahadaki kararlarıyla zaman zaman eleştiri konusu olan Öztürk’ün bu zorlu karşılaşmada nasıl bir yönetim sergileyeceği merak konusu.
Taraftarlar, hem skor hem de hakem performansı açısından kritik öneme sahip bu mücadeleyi büyük bir dikkatle takip ediyor.

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.