Ümit Öztürk’ün Konyaspor karnesi
|
Son Güncelleme: 10.04.2025 15:13
Süper Lig’de Konyaspor ile Göztepe arasında oynanacak önemli mücadelede düdük Ümit Öztürk’e emanet edildi. Tecrübeli hakemin Konyaspor ile yolları daha önce de sıkça kesişti.
Süper Lig’in 31. haftasında Konyaspor ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk oldu. Kritik mücadelede tecrübeli hakemin karşılaşmadaki performansı merakla bekleniyor.
Öztürk, bugüne kadar Anadolu Kartalı’nın 19 maçında görev yaptı. Bu maçlarda yeşil-beyazlı ekip, 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Ümit Öztürk, son olarak 31 Ocak 2025’te Konyaspor’un Bodrumspor’u 3-1 mağlup ettiği mücadelede düdük çalmıştı.

Sahadaki kararlarıyla zaman zaman eleştiri konusu olan Öztürk’ün bu zorlu karşılaşmada nasıl bir yönetim sergileyeceği merak konusu.
Taraftarlar, hem skor hem de hakem performansı açısından kritik öneme sahip bu mücadeleyi büyük bir dikkatle takip ediyor.
İlgili Haberler


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.