Umut Nayir Konyaspor’a transfer sürecini anlattı

Konyaspor’un gol ayaklarından biri olan Umut Nayir, Slovenya kampında yeşil-beyazlı takıma transfer sürecinde yaşananları anlattı. Taraftarların destek mesajları için teşekkür eden Umut, Konyaspor’un yeni sezondaki hedefini de açıkladı.

Umut Nayir Konyaspor’a transfer sürecini anlattı

Konyaspor Slovenya’daki üçüncü etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takım bu ülkedeki dördüncü ve son hazırlık maçını Suudi Arabistan ekibi El-Fayha ile yapacak. Maç 2 Ağustos Cuma günü saat 17.00’de oynanacak ve yeşil-beyazlı ekip karşılaşmanın ardından Konya’ya dönecek.

UMUT TRANSFER SÜRECİNİ ANLATTI

Konyaspor’un forvet hattını güçlendirmek için renklerin bağladığı Umut Nayir, kulübün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Transfer sürecinde yaşananları anlatan Umut, “Konyaspor sürecin başından beri en istekli ve ciddi davrandı. Fenerbahçe ve önceki kulübümle alakalı sözleşmedeki bazı maddelerden dolayı çözülmesi kolay bir süreç değildi. Yusuf abi ve başkanımız çok gayret gösterdi. Neticede durumu çözebilen, en istekli de olan Konyaspor olduğu için buraya transferim gerçekleşti. Belki sürecin zorluğu daha güzel günlere işarettir” dedi.

umut-nayir-konyaspora-transfer-surecini-anlatti-001.png

“HEDEFİMİZ İLK 10 OLMALI”

Slovenya kampını ve yeni sezondaki hedeflerine ilişkin düşüncelerini de paylaşan Umut, Konyaspor’da büyük bir değişim olduğunu belirterek, “Şu anki atmosfer ve sinerjiden dolayı heyecanlıyım. Geçen sezonki zorlukları tekrar yaşamak istemiyoruz. Ekip oyununu yansıtırsak ligi ilk 10’nun üzerinde hatta Avrupa kupaları zorlayarak bitirebileceğimizi düşünüyorum. Bu inanarak başlar, doğru çalışmayla da devamı gelir. Bence doğru yoldayız” ifadelerini kullandı.

umut-nayir-konyaspora-transfer-surecini-anlatti-002.png

“TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Golcü futbolcu konuşmasının sonunda ise taraftarlara seslendi. Yeni sezonda daha çok seyirciyi tribünde görmek istediklerini dile getiren Umut Nayir, şunları kaydetti:

“Taraftarımızla bütünleşirsek sezonu hedeflediğimiz yerde bitirebiliriz. Bana gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağım. Daha önceki dönemlerde ismim Konya ile geçtiğinde çok güzel tepkiler almıştım. Hepsine çok teşekkür ediyorum”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.