Ünal Karaman 6. kez Konyaspor'a rakip olacak

Göztepe’yi çalıştıran Konyalı teknik direktör Ünal Karaman, memleketinin takımına karşı 6. kez rakip olacak

Ünal Karaman 6. kez Konyaspor'a rakip olacak

Göztepe’yi çalıştıran Ünal Karaman cumartesi günkü karşılaşma ile birlikte memleketinin takımına karşı 6. kez rakip olacak. Daha önceki dönemlerde Konyaspor’un başında iki kez bulunan Karaman, cumartesi günü İzmir’de farklı duygularla sahaya çıkacak.

Konyaspor’a karşı daha önce 5 kez rakip olan Ünal Karaman, bu maçlarda Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Karabükspor takımlarını çalıştırıyordu. Konyaspor’a karşı ilk kez 2017-2018 sezonunda Karabükspor’u çalıştırırken rakip olan deneyimli teknik adam o karşılaşmayı 1-0’lık skorla kaybetmişti.

Daha sonra 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarından Trabzonspor’u çalıştıran Ünal Karaman, Konyaspor’a karşı oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet 1 beraberlik aldı. 2019-2020 sezonunda Trabzonspor’daki görevinden ayrılarak Çaykur Rizespor’un başına geçen Karaman, burada da Konyaspor’a 1 kez rakip oldu. 54 yaşındaki deneyimli hoca, Rizespor’un başında çıktığı o karşılaşmayı ise 1-0’lık skorla kaybetti. Şu anda Göztepe’nin başında bulunan Ünal Karaman, cumartesi günü oynanacak olan Göztepespor-Konyaspor karşılaşmasıyla birlikte memleketine karşı 6. kez rakip olacak.

Ünal Karaman’ın Konyaspor’a karşı aldığı sonuçlar

Konyaspor-Çaykur Rizespor:  1-0
Konyaspor-Trabzonspor:    0-1
Konyaspor-Trabzonspor:    2-2
Trabzonspor-Konyaspor:    3-0
Karabükspor-Konyaspor:    0-1

TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Ünal Karaman Aykut Kocaman’ın takımdan ayrılmasının ardından Yeşil-Beyazlı yöneticilerle Ankara’da masaya oturmuş ancak teklifi geri çevirmişti. Kısa bir süre Çaykur Rizespor’un başına geçen Ünal Karaman, Konyaspor taraftarından büyük tepki toplamıştı. Karaman o dönemde yaptığı açıklamada Konya’nın ata toprağı olduğunu ifade etmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.