Ünlü tenisçiyi yıkan hırsızlık! Alyansını bağcığına geçirdiği ayakkabıları çalındı

Dünyaca ünlü Büyük Britanyalı erkek tenisçi Andy Murray'in başına ilginç bir hırsızlık olayı geldi. Antrenmanda elleri terlediği için alyansını ayakkabısının bağcığına geçiren Murray'in ayakkabısı çalındı. Murray olayı "Kahroldum" diyerek yardım istedi.

Ünlü tenisçiyi yıkan hırsızlık! Alyansını bağcığına geçirdiği ayakkabıları çalındı

Andy Murray, 2017'den sonra ilk kez katıldığı Indian Wells turnuvası için ABD'de bulunuyor. Büyük Britanyalı ünlü tenisçinin başına Kaliforniya'da ilginç bir hırsızlık olayı geldi. Murray, olayı sosyal medya platformu Instagram'dan bir videoyla duyurdu.

Antrenman sonrası otele geldiğinde tenis ayakkabılarının ter nedeniyle kokuya neden olduğunu fark eden 34 yaşındaki tenisçi, odasında balkon olmadığı için ayakkabılarını otelin önündeki otomobilinin altına koydu.

Sabah uyandığında ayakkabılarını bulamadığını söyleyen Murray, "İlk önce 'Dünyanın sonu değil.' diye düşündüm ve alışveriş merkezinden her zaman kullandığım markadan bulamasam da tenis ayakkabısı aldım. Antrenmana gittiğimde antrenörüm, alyansımın nerede olduğunu sordu. İşte o zaman başımın dertte olduğunu anladım. Çünkü dünkü antrenman sırasında ellerim çok terlediği için alyansımı ayakkabılarımın bağcığına geçirmiştim. Evet, alyansım da çalındı. Kahroldum. Lütfen bu videoyu izliyorsanız, paylaşın. Belki bir şekilde alyansımı bulmama yardımcı olursunuz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.