Üstün taraf Konyaspor

Konyaspor ile Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'de 9 Mayıs Pazartesi günü 22.kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, Akdeniz ekibine karşı galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor.

Üstün taraf Konyaspor

Konyaspor ile Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'de 9 Mayıs Pazartesi günü 22.kez karşı karşıya gelecek. Kritik müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Yeşil-beyazlılarda hedef sahadan 3 puanla ayrılmak.

Konyaspor, Akdeniz ekibi ile geride kalan 21 maçın 7'sini kazanırken, 3'ünü Antalyaspor kazandı, 11 karşılaşmada ise sahadan berabere ayrıldı. Yeşil-beyazlı takımın 22 golüne, Akdeniz temsilcisi ise 14 golle karşılık verdi.

Öte yandan son 5 maçta ise Konyaspor 1 galibiyet 4 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlılar sezonun ilk yarısında rakibini 1-0 mağlup ederken, 3 maçını 0-0'lık ve bir karşılaşmayı ise 2-2'lik skorla tamamladı.

konyaspor-001.jpg

ANTALYA'DAKİ MAÇLAR

Konyaspor, Antalya deplasmanındaki maçlarda da rakibine karşı kolay kolay puan kaybetmedi. Rakibiyle Antalya'da yaptığı 10 karşılaşmada 2'sini kazanan yeşil-beyazlılar, 5 müsabakada berabere kaldı,3 kez de sahadan yenik ayrıldı. Antalya'da oynanan maçlarda her iki takımda 8'er gol attı.

FARKLI SKORLAR

Konyaspor, Antalyaspor karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetlerini 3-1, 3-2 ve 2-0'lık sonuçlarla alırken, en farklı mağlubiyetini 1-0'lık sonuçlarla 3 kez aldı. Bu arada 2018-2019 sezonunda Antalya'da yapılan maç 3-3 berabere sonuçlanırken, bu skor, iki takım arasında geride kalan 21 lig randevusunda en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

HABER DAİRESİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.