Vali Özkan ve Başkan Altay’dan Konyaspor’a destek ziyareti

Konya Valisi Vahdettin Özkan ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor’a destek ziyaretinde bulundu. Özkan ve Altay, antrenmanı izleyerek futbolculara moral verdi.

Vali Özkan ve Başkan Altay’dan Konyaspor’a destek ziyareti

Konyaspor’un Perşembe günü deplasmanda oynayacağı kritik Samsunspor maçı öncesi şehir yöneticileri futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Konya Valisi Vahdettin Özkan ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bugün yeşil-beyazlı takımın Kayacık Tesisleri’ne gitti.

Özkan ve Altay ilk olarak başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Yeşil-beyazlı takıma kazandırılan yeni antrenman sahalarında incelemelerde bulundu.

vali-ozkan-ve-baskan-altaydan-konyaspora-destek-ziyareti-002.jpg

MORAL ZİYARETİ

Özkan ve Altay daha sonra teknik direktör Hakan Keleş ve futbolcularla bir araya geldi. Ziyarette Konyaspor taraftarları da yer aldı.

Futbolcularla tek tek tokalaşan Başkan Altay burada yaptığı konuşmada, Konya’nın her alanda büyük ve güçlü bir şehir olduğunu belirerek şunları söyledi:

“Bu yıl biraz zorlu bir sezon geçiyor bizim için ama bunu aşacağımıza inanıyorum. Yeni başkanımız ve yönetim kurulu maddi manevi her sorununuzu çözmek yoğun bir çaba sarf ediyor. Bizde Konya’nın tüm kurumları olarak başkanımızın ve yönetimin yanındayız. Perşembe günü oynayacağınız Samsun maçıyla yeni bir çıkışın başlangıcını yapacağınıza inancımız tam. Teknik direktörümüzün ve futbolcularımızın bu kapasitesinin, gücünün ve motivasyonunun olduğunu biliyoruz. Bizde bugün size bir moral ziyaretinde bulunduk. Tüm Konyalıların yanınızda, arkanızda bir güç olduğunu bilerek sahaya çıkmanızı temenni ediyorum. En iyisini yapacağınıza inanıyoruz. Hepinize başarılar diliyoruz. Perşembe’yi Konyalılar için bir bayram haline getirin.”

vali-ozkan-ve-baskan-altaydan-konyaspora-destek-ziyareti-004.jpg

Vali Vahdettin Özkan da “Hep beraber bu dayanışmayı bu pozitif ortamı oluşturup hedefe doğru uçacağız. Bütün Konyalılar sizi çok seviyor ve sizlere çok dua ediyor. Teknik heyetiniz ve yöneticileriniz sürekli koşturma halindeler. Bizler de üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız.” dedi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise takıma moral ziyaretinde bulunan Vali Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ederek, "Ailemizin büyükleri olarak bugün Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız bizlerle birlikteler. Taraftarımız da bugün burada takımımızın yanına gelerek, güzel bir aile olduğumuzu gösterdiler. Konya olarak inşallah mutlu bir aile olmak istiyoruz." diye konuştu.

İşte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler...

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.