Voleybolcu çift Betül-Bedrettin Çakır depremde hayatını kaybetti

Voleybolcu çift Betül Çakır ve eşi Bedrettin Çakır, Kahramanmaraş merkezli depremde yaşamlarını yitirdi. Çiftin ölümü voleybol camiasını yasa boğdu.

Voleybolcu çift Betül-Bedrettin Çakır depremde hayatını kaybetti

Türkiye dün Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremle sarsıldı. Birçok ilde binlerce kişi hayatını kaybederken, spor camiasından da vefat haberleri geldi.

Depremde voleybolcu çift Betül Çakır ve eşi Bedrettin Çakır’dan da acı haber geldi. Çakır ailesi Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybetti.

Merinos Voleybol'un 27 yaşındaki smaçörü Betül Çakır ve voleybolcu eşi Bedrettin Çakır'ın ölümü Voleybol camiasını yasa boğdu.

Futbolda ise BAL Ligi ekiplerinden Kahramanmaraş İstiklalspor forması giyen Taner Kahriman da deprem sonrasında vefat etti. Enkaz altında bulunan 25 yaşındaki futbolcunun hastanede yaşamını kaybettiği belirtildi.

ALTINORDU'DAN AÇIKLAMA

Altınordu, Taner Kahriman'ın vefatı sonrası, "Akademimizin eski oyuncularından ve Kahramanmaraş İstiklalspor forması giyen Taner Kahriman'ın yaşanan deprem sonucunda vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrendik. Taner Kahriman'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz" mesajını yayınladı.

voleybolcu-cift-betul-bedrettin-cakir-depremde-hayatini-kaybetti.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.