Xabi Alonso geleceği ile ilgili kararını verdi

Bayern Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso, takımdan ayrılacağı tartışmalarına son noktayı koydu. Alman ekibiyle çok iyi bir sezon geçiren İspanyol teknik adam, gelecek sezon da takımda kalacağını söyledi.

Xabi Alonso geleceği ile ilgili kararını verdi

Bundesliga'nın namağlup lideri Bayern Leverkusen'de müthiş bir sezon geçiren Xabi Alonso'nun adı bir süredir Bayern Münih ve Liverpool ile anılıyordu.

42 yaşındaki teknik direktör, düzenlediği basın toplantısında ayrılık iddialarını yalanladı. Bayer Leverkusen 38 maçtır kaybetmeyen ve şampiyonluğa Xabi Alonso geleceğine dair açıklamada bulundu.

"LEVERKUSEN'DE KALMAYA KARAR VERDİM"

"Leverkusen'de bulunduğum zaman boyunca hakkımda birçok spekülasyon ortaya atıldı. Bu süreçte birçok zor maç oynadık. Milli maç arasında geleceğimle ilgili düşünmek için zamanım oldu. Gelecek sezon da Leverkusen'de kalmaya karar verdim. Kararımı alırken birçok parametreyi hesapladım ve Leverkusen'de devam etmenin benim için doğru karar olduğu sonucuna vardım. Kulüpteki tüm çalışanlar bana saygı duyuyor. Genç bir teknik adamım ve doğru yerde işime devam etmek istiyorum. İsmimin güçlü bağım olduğu kulüplerle anılmasını doğal karşılıyorum. Fakat şu aşamada onlar hakkında konuşmamın doğru olmadığını düşünüyorum. Genç olduğum için geleceğin neler getireceğini zaman gösterecek. İlk tam sezonumda kulüple, oyuncularla büyümek istiyorum. Leverkusen ile hedeflerimize ulaşmamız için yoğun bir şekilde çalışmamız gerekiyor."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.