Yeni Başkan Özgökçen, Palut’u bekliyor

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, iç ve dış transfer için İlhan Palut ile bir araya gelecek.

Yeni Başkan Özgökçen, Palut’u bekliyor

Konyaspor’da İlhan Palut ile yola devam kararı alınmasının ardından gözler iç ve dış transferde yapılacak operasyona çevrildi. Başkan Fatih Özgökçen, yapılacak transferler için İlhan Palut ile bir araya gelecek.

Takviye çalışmalarına start veren Konyaspor, öncelikle orta saha ve forvete yeni bir isim alacak, savunma da unutulmayacak. En az 6 oyuncuyu kadrosuna katmayı düşünen Yeşil-Beyazlı yönetimin bu sayıyı 8’e de çıkarabileceği öğrenildi. 

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

UEFA Finansal Fair Play kriterleri kapsamında yükümlülükleri bulunan Konyaspor yönetiminde mevcut kadrodaki oyunculara gelecek tekliflerin de değerlendirmeye hazırlanıldığı ifade edildi. Özellikle Abdülkerim Bardakçı ve Amir ile ilgili tekliflerin ilk etapta ön planda tutulacağı öğrenildi. Ayrıca Başkan Fatih Özgökçen’in fazla forma şansı bulamayan oyuncular için gelecek tekliflere açık olduğu, bu konuda çalışmaların da başlatıldığı bildirildi. Yeşil-Beyazlı yönetimin, kadro şişkinliğini azalttıktan sonra dış transfere yöneleceği kaydedildi.

yeni-baskan-ozgokcen-palutu-bekliyor.jpg

JEVTOVİC’TEN CEVAP BEKLENİYOR

Öte yandan Teknik Direktör İlhan Palut’un gelecek sezon kadroda görmek istediği Marko Jevtovic’ten cevap bekleniyor. Konyaspor yönetiminin teklifine  henüz bir cevap vermeyen Sırbistanlı oyuncunun ücretinde indirime gitmeyeceği kaydedildi.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.