Yeniden Refah Partili isim Konyaspor galibiyetini hazmedemedi

TÜMOSAN Konyaspor’un dün Ankaragücü karşısında aldığı temiz galibiyete Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner şaibe bulaştırma gayretine girişti.

Yeniden Refah Partili isim Konyaspor galibiyetini hazmedemedi

TÜMOSAN Konyaspor, dün kendi sahasında final niteliğinde bir maça çıktı. Ankaragücü’nü konuk eden Yeşil Beyazlılar, sergilediği başarılı oyun ve seyircisinin de desteği ile kritik maçı 1-0 kazanmayı başardı, 7 hafta sonra 3 puanı hanesine yazdırdı.

Yeniden Refah Partili isim ise Konyaspor galibiyetini hazmedemedi, Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, maça şaibe bulaştırma gayretine girişti.

“Konyaspor - Ankaragücü maçında hakem VAR’a gidip penaltıyı vermiyor. Ankaragücü düşmanısınız ama bu kadar bariz yapmayın! VAR kayıtları açıklansın.” şeklinde açıklama yapan Güner, Konya’yı hedef aldı.

yeniden-refah-partili-isim-konyaspor-galibiyetini-hazmedemedi.jpeg

Konyaspor taraftar grupları Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner’e tepki göstererek, “Konyaspor’a kirli siyasetinizi bulaştırmayın. Konya’nın siyasi çöplüğü, Konya ve Konyaspor düşmanlarıyla dolu. Konya’dan alıp veremediğiniz bir şey varsa şaibeli laflarla değil açık açık söyleyin. Açık söyleyin ki 3 milyon Konyalı kim olduğunuzu, niçin Konyaspor’un temiz galibiyetine gölge düşürmeye çalıştığınızı bilsin” ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum