Altın 5943.713
BIST 11335.05
Dolar 42.7967
Euro 50.1613
Sterlin 57.2528

Yer Konya! Takım otobüsü yolda kaldı, futbolcular taksiyle maça yetişti

Konya’da futbolcuları taşıyan takım otobüsü lastiğinin patlaması sonucu yolda kaldı. Yöneticiler taksi çağırarak oyuncuları maça yetiştirdi.

Yer Konya! Takım otobüsü yolda kaldı, futbolcular taksiyle maça yetişti

Konya 2. Amatör Küme mücadele eden Beyşehir Demirspor bugün Karatay ilçesindeki Şehit Nihat Gün sahasında Maliyespor maçı için yola çıktı. Kafileyi taşıyan otobüsün lastiği Konya girişindeki Akyokuş yakınlarında patladı.

Beyşehir Demirspor grupta iddiası olmamasına rağmen yöneticiler, ticari taksi tutarak futbolcuları maça yetiştirdi.

Beyşehir Demirspor karşılaşmada Maliyespor’a yenildi. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, büyük bir fedakarlık ve sportmenlik örneği gösteren Beyşehir ekibinin yöneticileri, antrenör ve oyuncularına teşekkür etti.

yer-konya-takim-otobusu-yolda-kaldi-futbolcular-taksiyle-maca-yetisti.jpeg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.