Yılmaz Vural: Çok şükür kazandık

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 9 hafta sonra gelen galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Yılmaz Vural: Çok şükür kazandık

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, kaybeden takımın ligde kalma yolunda büyük sıkıntıya gireceği çok kritik bir karşılaşmaya çıktıklarını aktardı.

Kadro yapısı olarak Denizlispor'un önemli bir takım olduğunu kaydeden Vural, "Oyuncu kapasitesi anlamında diğer takımlardan farkı yok. Biz 2. dakikada erken bir gol attık. Devrenin bitimine kadar Denizlispor olağanüstü yüklendi. Gerilemek durumunda kaldık. Buna rağmen önemli kontratak pozisyonları yakaladık." diye konuştu.

İkinci yarının başlamasından 38 saniye sonra Hugo Rodallega'nın attığı şık golün ligde ikinci yarı en erken atılmış gol olabileceğini anlatan deneyimli teknik adam, şöyle devam etti:

"Ben de rakip takımın teknik direktörü olarak alkışladım. Bu golden sonra, 64. dakikada kalemizde bir gol daha gördük. Beklemediğimiz bir şey başımıza geldi. Diğer maçlardan gördüğüm kadarıyla Denizlispor takımı özelle 60-70'li dakikalardan sonra bir düşüş yaşıyor. Bunu biliyorduk. Daha önce de konuşmuştuk. İkinci golden sonra 2 değişiklik yaptık. Rashani ve Oltan'ı oyuna aldık. Onların girmesi oyuna canlılık getirdi. Skorda 2-2'yi yakaladık. Beraberlik iki takıma da yetmiyordu. Çok şükür istediğimiz sonucu bulduk. 3-2 kazandık. Çok mutluyuz. Uzun haftalardır bir türlü iyi sonuç alamıyorduk. 9 haftadır kazanamayan bir takımdık. Benim göreve geldiğim son 3 maçta 9 puan alabilecekken 1 puan alabildik."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.