Yine Malatya maçı, yine kırmızı kart, yine Serkan Kırıntılı...

Konyaspor, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Ligin ilk yarısında Konya'da oynanan Malatyaspor maçının ilk saniyelerinde gördüğü kırmızı kartla takımının kötü gidişini başlatan kaleci Serkan Kırıntılı, Malatya'da oynanan karşılaşmada da yine aynı hayatı yaparak kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Yine Malatya maçı, yine kırmızı kart, yine Serkan Kırıntılı...

Süper Lig'in ilk yarısında sahasında oynadığı Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte düşüşe geçen Konyaspor'un kötü gidişi 25. hafta da devam etti. Bir türlü istenilen futbolu ortaya koyamayan ve Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yollarını ayırarak Bülent Korkmaz'ı takımın başına getiren yeşil beyazlılar, 25. haftada kötü gidişe 'dur' demek için Yeni Malatyaspor depmasmanına çıktı. 

Karşılaşmaya iyi başlayan ve önemli gol pozisyonları yakalayan yeşil beyazlılar, aradığı golü 45+5. dakikada Bajic'in kullandığı penaltı ile buldu. 45+3. dakikada sağ kanattan Skubic ortasını yaptı. Arka direkte Bajic, Chebake ile girdiği ikili mücadelede yerde kalınca, hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi ve Faslı futbolcuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. 

45+5. dakikada penaltı atışını kullanan Bajic, topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. 

İkinci yarıya skor ve sayı üstünlüğüyle başlayan Konyaspor, rakibin beraberlik çabalarına 80. dakikaya kadar geçit vermedi. Ancak bu dakikada gelişen Malatya atağında Murat'ın şutu filelerle buluşarak ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. 

Konyaspor, kalan dakikalarda sayı üstünlüğünü de kullanarak yeniden öne geçmeye çalışırken, 88. dakikada şok bir an yaşandı. Ligin ilk devresinde Konya'da oynanan Malatyaspor maçının ilk saniyelerinde büyük bir hata yaparak kırmızı kartla oyun dışında kalan ve takımının düşüşünün fitilini ateşleyen kaleci Serkan Kırıntılı, yine bir Malatya maçında yine büyük bir hataya imza atarak takımını 10 kişi bıraktı. Konyaspor'da dakikalar 88'i gösterirken kaleci Serkan Kırıntılı, ceza sahası dışında topa elle müdahale ederek rakibin pozisyona girmesini engellediği gerekçesiyle hakem Cüneyt Çakır tarafından doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.