Yusuf Erdoğan’dan Konyaspor taraftarına mesaj

Konyaspor’un bu sezon kadrosuna katarak 10 numaralı formayı teslim ettiği Yusuf Erdoğan, Slovenya kampında önemli açıklamalar yaptı. Transfer sürecini ve hazırlık kampını değerlendiren Erdoğan, yeşil-beyazlı taraftarlara da mesaj gönderdi.

Yusuf Erdoğan’dan Konyaspor taraftarına mesaj

Konyaspor yeni sezon öncesi son hazırlık kampını Slovenya’da sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takım bugün saat 18.00’de Slovenya ekiplerinden NK Brinje Grosuplje ile hazırlık maçı yapacak.

Konyaspor’un bu sezon renklerine bağladığı 31 yaşındaki kanat ve orta saha oyuncusu Yusuf Erdoğan, Slovenya kampında özel açıklamalar yaptı.

TRANSFER SÜRECİNİ ANLATTI

İlk olarak transfer sürecini anlatan tecrübeli oyuncu, “Burada olmaktan çok mutluyum. Doğru bir tercih yaptığı gün geçtikçe daha iyi anlıyorum. İlk izlenim benim için çok önemli. Konyaspor şehriyle, taraftarıyla futbola odaklı takım. Yöneticilerle yaptığım görüşmeden sonra çok fazla düşünmeden anlaşmış olduk.” dedi.

yusuf-erdogandan-konyaspor-taraftarina-mesaj.png

HAZIRLIK KAMPI

1 Temmuz’dan buyana yoğun bir tempoda çalıştıklarını anlatan Yusuf Erdoğan, şunları söyledi:

“Konyaspor rakipler için zor bir deplasman ve aynı zamanda kupalara aday olacak bir kadro yapılanması içinde. Takımın enerjisi, oynadığımız futbol ve arkadaşlık ortamı çok iyi. O yüzden bu sezonun çok iyi geçeceğine yönelik sinyalleri verdiğimizi düşünüyorum”

yusuf-erdogandan-konyaspor-taraftarina-mesaj.jpg

TARAFTARLARA SESLENDİ

Yusuf Erdoğan, sahada son dakikaya kadar pes etmeyen mücadeleci bir yapıya sahip olduğunu belirterek, “ İnişler, çıkışlar olabilir ama taraftarımıza şunun sözünü verebilirim; Yusuf Erdoğan, sahaya çıktığı zaman terinin son damlasına kadar mücadele edecektir. Konya her zaman şehriyle, taraftarıyla, futbolcu kalitesiyle zor bir deplasman olmuştur. Bizde bu sene bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Konya’ya gelen rakiplerin buradan puan alamayacağını yansıtmak istiyoruz. Taraftarlarımızın her maçta tribünleri doldurarak bizlere itici güç olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.