Zorlu sınav! Konyaspor, Malatya karşısında

Konyaspor, Süper Lig'in 34. haftasında bugün Yeni Malatyaspor'la karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi yarışından kopmak istemeyen yeşil-beyazlılar galibiyetten başka bir sonuç düşünmezken işi çok da kolay olmayacak.

Zorlu sınav! Konyaspor, Malatya karşısında

Süper Ligin 34. hafta maçında Şampiyonlar Ligi hesapları yapan Konyaspor, ligden düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor’a konuk olacak.

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16'da başlayacak ve maçı Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını ise Volkan Ahmet Narinç ve Mehmet Emin Tuğral yapacak.

Şampiyonlar Ligi yarışından kopmak istemeyen Konyaspor galibiyetten başka bir sonuç düşünmezken işi çok da kolay olmayacak. Kümeden düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor ise güçlü rakibi karşısında 3 puan almayı amaçlıyor.

Yeşil-beyazlılarda, Amar Rahmanovic kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle bu maçta forma giyemezken, Adil Demirbağ, Zymer Bytyqi, Endri Çekiçi ve Sokol Cikalleshi ile 7 sarı kartı bulunan Nejc Skubic kart sınırında olan oyuncular.

10.RANDEVU

Konyaspor ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 10. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 2017-2018 sezonunda başlayan rekabette geride kalan 9 karşılaşmada galibiyetlerde eşitlik bulunuyor. Taraflar ikişer galibiyet alırken, 5 maçta eşitlik bozulmadı. Konyaspor’un 8 golüne, Yeni Malatyaspor 9 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Amir Hadziahmetovic, Soner, Çekiçi, Amilton, Bytyqi, Sokol Cikalleshi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.