Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saat

Sağlık Bakanı Koca, son 24 saatte vaka sayısının 4 bin 62, vefat sayısının 107 olduğunu, toplam vefat sayısının 1403'e ulaştığını bildirdi.

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saat

Suriyelilere koronavirüs bilgilendirmesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, bir sağlık görevlisinin koronavirüsle mücadeleye yönelik uyarılarının yer aldığı video paylaştı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, yurt dışından getirilip 14 gün karantinaya alınan vatandaşların kaldığı 144 Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu ile özel yurtlardan, 23 bin 50 kişinin tahliye edildiğini bildirdi.

Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri, Suriyelilere koronavirüsle mücadeleyle ilgili bilgilendirme yaptı.

Başkent, "Evde kal Türkiye" çağrısına uymuyor

Yükseköğretim Kurulunca, koronavirüs salgını nedeniyle, yurt dışında eğitim gören öğrenciler dikkate alınarak, diploma denkliklerine ilişkin mevzuatta değişiklik yapıldı.

Ankara'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında "Evde kal Türkiye" çağrısına geçen haftalarda olduğu kadar uyulmadığı görüldü.

Türk Eczacıları Birliği (TEB) tüm eczacıların ve çalışanlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinden geçirilmesini ve eczanelere koruyucu ekipman dağıtılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.