10 yıllık Ayşen Aycan cinayetinin katili ortaya çıktı! Her şeyi itiraf etti

Denizli’de 10 yıldır kayıp olan Ayşen Aycan dosyasında korkunç gerçek ortaya çıktı. Gözaltına alınan eski eş Turgay D., cinayeti itiraf edip Aycan’ın cesedini gömdüğü yeri savcılığa gösterdi.

10 yıllık Ayşen Aycan cinayetinin katili ortaya çıktı! Her şeyi itiraf etti

Denizli'nin Çivril ilçesinde Ayşen Aycan'dan 2016 yılında eşinden boşandıktan 1 hafta sonra itibariyle ulaşılamadı.

Ortadan kaybolan Ayşen Aycan'ı bulmak için verilen tüm uğraşlar sonuçsuz kaldı. 10 yıl sonra Adalet Bakanlığı tarafından başlatılan faili meçhul dosyalar ile ilgili Çivril Cumhuriyet Başsavcılığı Ayşen Aycan dosyasını raftan indirdi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Ayşen Aycan dosyası tekrardan titizlikle araştırıldı. Yapılan çalışmaların ardından 19 Mayıs günü 8 farklı adrese şafak operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında eski eş Turgay B.'nin de bulunduğu 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

CİNAYET ZANLISI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ, CESEDİ GÖMÜLDÜĞÜ YERİ GÖSTERDİ

İHA’da yer alan habere göre; Ayşen Aycan'ın öldürüldüğünü değerlendiren cinayet büro ekipleri şüpheli şahısları çapraz sorguya aldı. Gözaltına alınan eski eş Turgay B., sorguda cinayeti itiraf etti. Ayşen Aycan'ı olay günü annesinin evinden aldığını belirten Turgay B., araçta tartıştıklarını, tartışma sonrası Ayşe Aycan'ı darp ettiğini belirtti. Daha sonra Ayşen Aycan'ı öldürdüğünü söyleyen Turgay B., talihsiz kadının cesedini Çivril'in Kıralan ve Tokça Mahalleleri arasında boş bir araziye gömdüğünü söyledi.

Katil zanlısı Cumhuriyet Savcısına yer gösterme işlemi sırasında cinayeti nasıl işlediğini ve nasıl gömdüğünü bir bir anlattı.

10-yillik-aysen-aycan-cinayetinin-katili-ortaya-cikti-her-seyi-itiraf-etti10-yillik-aysen-aycan-cinayetinin-katili-ortaya-cikti-her-seyi-itiraf-etti

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.