11 kişinin can verdiği kazadan bir acı haber daha! Ölü sayısı 12'ye yükseldi
Manisa Akhisar'da 11 kişinin hayatını kaybettiği, 27 kişinin yaralandığı feci kazadan bir acı haber daha geldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 70 yaşındaki Zülfiye Arıca, 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Kazada ölü sayısı 12'ye yükseldi.
Manisa'da 11 Ekim'de tur otobüsü ile çekicinin çarpışması sonucu meydana gelen kazanın bilançosu ağırlaştı. Hastanede tedavisi devam eden yaralılardan biri daha hayatını kaybetti.
6 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Gişeleri mevkisindeki kazada ağır yaralanan 70 yaşındaki Zülfiye Arıca, Manisa Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Arıca, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 6 gün sonra hayatını kaybetti. Yaşlı kadının cenazesi hastanenin morguna kaldırıldı.
Son ölümle birlikte kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye çıktı.
TUR OTOBÜSÜ İLE ÇEKİCİ ÇARPIŞMIŞTI
Feci kaza, 11 Ekim'de Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Gişeleri mevkisinde meydana gelmişti. H.K. yönetimindeki 78 YD 559 plakalı çekici, Bursa'dan Denizli'ye giden M.A. idaresindeki 16 AED 124 plakalı tur otobüsüne çarpmıştı. Kazada göre 11 kişi hayatını kaybetmiş, 27 kişi yaralanmıştı.
Yaralılardan birine olay yerinde müdahale edilirken, 26 kişi hastanelere kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan yaralılardan 13'ü taburcu edilmişti.
Kazada hayatını kaybedenlerin 10'u Bursa'da, Zülfinaz Tosun ise Konya'da toprağa verilmişti.
İKİ SÜRÜCÜ TUTUKLANMIŞTI
Kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan tur otobüsünün sürücüsü M.A. ile çekicinin şoförü H.K. tutuklanmıştı. Otobüsün sahibi ve yedek sürücüsü M.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Kaynak:Anadolu Ajansı


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.