17 yaşındaki sürücü TOGG’u bu hale getirdi!

Eskişehir’de 17 yaşındaki bir genç, misafirliğe gittiği yakınının TOGG’unu incelemek için anahtarı aldı. İzinsiz bir şekilde trafiğe çıkan genç, park halindeki iki otomobile ardından direğe çarptı. Çocuk yaralanırken, TOGG’un sahibi sinir krizi geçirdi.

17 yaşındaki sürücü TOGG’u bu hale getirdi!

Eskişehir Haber: Olay, Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mahallesi Gündüz Ökçün Bulvarı üzerinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddialara göre; bir yakınının evine misafirliğe giden 17 yaşındaki E.H.İ. isimli çocuk, ev sahibinden inceleme bahanesiyle 26 ABH 055 plakalı TOGG’un anahtarını aldı.

EHLİYETSİZ TRAFİĞE ÇIKTI, TOGG’U BU HALE GETİRDİ

Merak ettiği TOGG’u inceledikten sonra trafiğe çıkan ehliyetsiz sürücü, kısa süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Park halindeki 2 otomobile ve elektrik direğine çarpan TOGG’u kullanan 17 yaşındaki E.H.İ., yaralanarak Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

17-yasindaki-surucu-toggu-bu-hale-getirdi-001.jpg

SAHİBİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayı duyarak kaza yerine gelen araç sahibi ise gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçirdi. Olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekiplerince müdahalesi yapılan araç sahibi, güçlükle sakinleştirildi. Kazada büyük hasar alan TOGG marka araç, çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

17-yasindaki-surucu-toggu-bu-hale-getirdi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.