19 yıl önce çocuğunu evlatlık verdiği Konyalı aileyi arıyor

Bursa’da yaşayan Gülşen Güçlü, 19 yıl önce dünyaya gelen çocuğunu bir televizyon programı aracılığıyla Konyalı aileye evlatlık verdi. Güçlü, aradan yıllar geçince yine bir televizyon programı aracılığıyla çocuğunu aramaya başladı.

19 yıl önce çocuğunu evlatlık verdiği Konyalı aileyi arıyor

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan habere göre; Bursa’da yaşayan 59 yaşındaki Gülşen Güçlü, 19 yıl önce bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. O dönem bir televizyon programına çıkan Güçlü, çocuğuna bakamadığını ve evlatlık vermek istediğini söyledi. Yeni doğan çocuğu, Konyalı bir aile evlatlık olarak aldı.

YILLAR SONRA ARAMAYA BAŞLADI

Güçlü, aradan geçen uzun yılların ardından annelik duyguları ağır basarak çocuğunu tekrar görmek için araştırmaya başladı. Bir süre sonra çocuğunu verdiği ailenin Avusturya’da yaşadığını öğrendi.

YİNE TV PROGRAMINA ÇIKACAK

19 yıl sonra bu kez çocuğunu bulmak için bir televizyon programına başvuran Gülşen Güçlü, evladına kavuşmak istediğini söyledi. Yapılan araştırmalar sonucu çocuğunun resmine ulaşılıp anneye gösterildi. Çocuğunun fotoğrafını gören Güçlü, gözyaşlarını tutamadı.

19-yil-once-cocugunu-evlatlik-verdigi-konyali-aileyi-ariyor.jpg

“ÇOK ÖZLEDİM”

19 yıl önce erkek bir çocuğu dünyaya geldiğini, ancak bakamadığı için evlatlık verdiğini anlatan Gülşen Güçlü, "Ben çocuğa bakamayacağım için evlatlık vermek istedim. 19 yıl önce bir televizyon programına çıkarak, henüz yaşına girmeyen çocuğumu evlatlık vermek istediğimi söyledim. Bir aile çocuğuma talip oldu. Ben de bu aileye çocuğumu evlatlık verdim. Aradan geçen uzun yılların ardından çocuğumu çok özledim. Onu görmek istedim. Aramaya başladım. Konyalı bir ailede olduğunu öğrendim. Oraya görmeye gittim. Çocuğumun yeni ailesiyle birlikte Avusturya'da yaşadığını öğrendim. Bulmak için bir televizyon programına başvurdum. Onlar da fotoğrafını bulup bana gönderdiler. Ben çocuğumu bulmak ve ölmeden evvel son bir kez sarılmak istiyorum." dedi.

19-yil-once-cocugunu-evlatlik-verdigi-konyali-aileyi-ariyor-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.