Altın 5772.817
BIST 11002.02
Dolar 42.5108
Euro 49.5544
Sterlin 56.7388

2 aylık bebeğini parka bırakan anne hakkında ilk karar

Tekirdağ’da 2 aylık bebeğini parkta bir kişinin kucağına bırakıp uzaklaştığı iddia edilen kadın, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

2 aylık bebeğini parka bırakan anne hakkında ilk karar

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 2 aylık erkek bebeğini bir parka bırakıp ayrıldığı iddia edilen kadın hakkında soruşturma başlatıldı.

Olay, Cemaliye Mahallesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre G.K. isimli kadın, 2 aylık bebeğiyle parka geldi. Parkta oturan B.İ.’nin yanına giderek, “Eşim birazdan gelip bebeği alacak” diyerek bebeği onun kucağına bıraktı ve bölgeden uzaklaştı.

Bir süre bekleyen B.İ., kadının geri dönmemesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen bebek, ardından devlet korumasına alındı.

Polis ekipleri, yapılan araştırma sonucu bebeğin annesi olduğu belirlenen G.K.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çorlu Adliyesi’ne sevk edilen kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.