20 ilde zehir tacirlerine darbe! 37 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde zehir tacirlerine yönelik "Narkokapan-1" operasyonları düzenlendiğini duyurdu. Operasyon kapsamında 37 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 34'ü tutuklanırken, 3’ü hakkında adli kontrol kararı verildi.
Jandarma ekiplerinden gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine yönelik 20 ilde “Narkokapan-1” operasyonları düzenlendi. Çok sayıda uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonlarda 37 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 34’ü tutuklandı.
DETAYLARI BAKAN YERLİKAYA PAYLAŞTI
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Antalya, Diyarbakır, Manisa, Aksaray, Van, Adana, Siirt, İstanbul, Sivas, Ağrı, Kırıkkale, Samsun, Muş, Tekirdağ, Rize, Mersin, Bingöl, Iğdır, İzmir ve Mardin İl Jandarma Komutanlıklarınca "Narkokapan-1” operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu.
Operasyonlarda 640 kg uyuşturucu madde, 225 bin adet kök kenevir ve kök skunk ile 21 bin 768 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
34 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI
Sokak satıcısı 37 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 34'ü tutuklandı, 3’ü hakkında adli kontrol kararı verildi.
Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye Yüzyılı'nda en büyük hedeflerimizden biri de ülkemizi uyuşturucuya karşı ulaşılmaz ve yasaklı bir kale haline getirmektir. Hem uyuşturucunun arzıyla, hem de uyuşturucuya olan taleple mücadelemizi sürdürüyoruz. Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."
20 İlde Uyuşturucuya yönelik Jandarma tarafından düzenlenen "NARKOKAPAN-1" operasyonlarında;
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) December 9, 2024
⚠️640 Kg uyuşturucu madde,
⚠️225 bin adet kök kenevir ve kök skunk ile
⚠️21 bin 768 adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi❗
⛔Zehir taciri ile sokak satıcısı 37 Şüpheli yakalandı❗
✔️34'ü… pic.twitter.com/BOjQ9uSCgA
Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.