229 kişi kayıp emekli öğretmen Kutbettin Keskin’i arıyor
Bingöl’ün Solhan ilçesinde kaybolan emekli öğretmen Kutbettin Keskin’i arama çalışmaları sürüyor. 229 kişilik ekip, derenin çevresi ve arazide yoğun şekilde arama yapıyor.
Bingöl’ün Solhan ilçesinde 1 Mayıs’tan bu yana haber alınamayan emekli öğretmen Kutbettin Keskin için başlatılan arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.
229 KİŞİLİK EKİP SAHADA
Yeşilova Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra kaybolan ve Parkinson hastası olduğu öğrenilen 46 yaşındaki Keskin’in yakınları, 2 Mayıs’ta durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine başlatılan çalışmalara Bingöl, Muş ve Van’dan gelen ekipler de katıldı. AFAD, jandarma, güvenlik korucuları ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan toplam 229 personel bölgede görev yapıyor.
DRON VE DALGIÇ EKİPLERİ DEVREDE
Arama çalışmalarında dron desteği kullanılırken, Van’dan gelen AFAD dalgıç ekipleri de Haçapur Deresi’nin derin noktalarında arama yapıyor.

EŞYALARI DERE KENARINDA BULUNDU
Dün yapılan aramalarda Haçapur Deresi çevresinde bulunan mont, cep telefonu ve cüzdanın Kutbettin Keskin’e ait olduğu tespit edildi. Bu gelişme üzerine ekipler çalışmalarını bölgede yoğunlaştırdı.
UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
Keskin’in bulunması için çalışmalar sürerken, ailesi ve yakınlarının endişeli bekleyişi devam ediyor. Yetkililer, bölgedeki arama faaliyetlerinin titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi.
Kaynak:Anadolu Ajansı


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.