3 araç birbirine girdi: 1 ölü, 3 yaralı

Aydın’da Ali İhsan Mete otomobili ile ilerlerken, karşıdan gelen TIR'a ardından da aynı istikamete giden otomobille çarpıştı. İhbar üzerine olayın yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada Mehmet Bayrak hayatını kaybetti.

3 araç birbirine girdi: 1 ölü, 3 yaralı

Aydın’ın Köşk İlçesinde 2 otomobil ile TIR'ın karıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Aydın-Denizli kara yolu Ovaköy Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Efeler'den Köşk ilçesine giden Ali İhsan Mete'nin (42) 35 NK 078 plakalı otomobil önce karşıdan gelen Gökhan Gedik (37) yönetimindeki 35 AJP 809 plakalı TIR'la ardından da aynı istikamete giden Süleyman Çağatay Çoklutal ( 25) yönetimindeki 44 ACC 660 plakalı otomobille çarpıştı.

3-arac-birbirine-girdi-1-olu-3-yarali.jpg

İhbar üzerine olayın yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada Mete'nin kullandığı otomobilde bulunan Mehmet Bayrak (38) hayatını kaybetti. Otomobil sürücüleri Ali İhsan Mete ve Süleyman Çağatay Çoktutal ile Eda Çoktutal (30) olay yerine gelen ambulanslarla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Bayrağın cenazesi ise jandarma olayında yerindeki incelemenin ardından otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

3-arac-birbirine-girdi-1-olu-3-yarali-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.